dimarts, 7 de febrer del 2012

9è PREMI DE MICROLITERATURA JOAQUIM CARBÓ


*Praga


La Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia i l'Ajuntament de Caldes de Malavella convoquen el 9è Premi de Microliteratura Joaquim Carbó.

La temàtica dels textos és lliure, però cada any es proposa un mot clau per tal de vincular el concurs amb la figura d'un autor literari que hagi tingut alguna vinculació amb Caldes de Malavella i que s'ha d'incloure en les obres participants.

Aquest any la figura triada és l'escriptora i periodista Teresa Pàmies i el mot escollit és "Praga".

Els textos no poden superar les 300 paraules i han de ser originals, inèdits i escrits en català. La participació es tanca abans del 14 d'abril de 2012.


Podeu consultar les bases, categories, premis i ampliar la informació a:








La Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia y el Ayuntamiento de Caldes de Malavella (Girona) convocan el 9º Premio de Microliteratura Joaquim Carbó.

La temática de los textos es libre, pero cada año se propone una palabra clave para vincular el concurso con la figura de un autor literario que tenga alguna vinculación con Caldes de Malavella y que se tiene que incluir en las obras participantes.

Este año la figura escogida es la escritora y periodista Teresa Pàmies y la palabra escogida es "Praga".

Los textos no pueden superar las 300 palabras y tienen que ser originales, inéditos y estar escritos en catalán. La participación se cerrará antes del 14 de abril de 2012.


Se pueden consultar las bases, categorías, premios y ampliar la información en: