dimarts, 27 de març de 2012

CONCURS DE CARTES D'AMOR / CONCURSO DE CARTAS DE AMORFem una excepció al bloc i publicitem un concurs que no és del gènere microrelat.
Convidem als visitants de "Lamicrobiblioteca" a participar al concurs de cartes d'amor que promou el Grup de Lectura Punt de Llibre de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.

Les cartes enviades a concurs poden ser escrites en català o castellà, s'accepta una carta per participant, s'han de signar amb pseudònim i han de ser manuscrites (s'han d'enviar per correu postal o en mà a les Biblioteques del Vallès Occidental-Zona Sabadell).

La data d'entrega límit és l'1 d'abril i el guanyador obtindrà una obra cedida per l'artista José Luís Terraza.
El nom de l'autor o autora de la carta guanyadora es farà públic el 23 d'abril dins el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi.


Per consultar les bases completes :

http://www.facebook.com/ (Grup de Lectura Punt de Llibre)*Grup escultòric en homenatge a les Brigades Internacionals situat a Corbera d'Ebre/  
Grupo escultórico en homenaje a las Brigadas Internacionales situado en Corbera d'Ebre  


Realizamos una excepción en el blog y publicitamos un concurso que no se incluye en el género microrrelato.
Invitamos a los visitantes de "Lamicrobiblioteca" a participar en el concurso de cartas de amor que promueve el  club de lectura "Grup de Lectura Punt de Llibre" de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.


Las cartas enviadas a concurso pueden estar escritas en catalán o castellano, se acepta una carta por participante, deben ir firmadas con seudónimo y tienen que ser manuscritas (deben enviarse por correo postal o en mano a las Bibliotecas del Vallés Occidental-Zona Sabadell).


La fecha de entrega límite es el 1 de abril y el ganador obtendrá una obra cedida por el artista José Luís Terraza.
El nombre del autor o autora de la carta ganadora se hará público el 23 de abril dentro el marco de la celebración de  la  "Diada de Sant Jordi".


Para consultar las bases completas :

http://www.facebook.com/ (Grup de Lectura Punt de Llibre)

Cap comentari:

Publica un comentari