dissabte, 24 de març del 2012

REDMINI


Redmini (Red Internacional de Investigadores de Minificción) és una inciativa impulsada per Lauro Zavala (Universidad Autónoma de México-Xochimilco) i  coordinada per Graciela Tomassini i Stella Maris Colombo, de la Universidad Nacional de Rosario (Argentina). La voluntat de la Red és estar destinada a congregar els nombrosos investigadors i investigadores dedicats a l'estudi de la minificció.


Entre les seves finalitats hi ha les d'oferir assessorament a futurs organitzadors de congresos de l'especialitat i difondre la informació d'interès acadèmic relacionada amb l'estudi de la ficció mínima.


Per a conèixer Redmini i obtenir-ne més informació:  

http://www.redmini.net/








Redmini (Red Internacional de Investigadores de Minificción) es una inciativa impulsada por Lauro Zavala (Universidad Autónoma de México-Xochimilco) y  coordinada por Graciela Tomassini y Stella Maris Colombo, de la Universidad Nacional de Rosario (Argentina). La voluntad de la Red es congregar los numerosos investigadores e investigadoras dedicados al estudio de la minificción.

Entre sus finalidades hay las de ofrecer asesoramiento a futuros organitzadores de congresos de la especialidad y difundir la información de interés académico relacionada con el estudio de la ficción mínima.

Para conocer Redmini y obtener más información: