divendres, 27 de juliol de 2012

VACANCES / VACACIONES

* Il·lustració de Alireza Darvish.
El bloc de La Microbiblioteca comença la seva travessia del desert estival de l'hemisferi nord.


Però físicament, la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, on s'ubica el fons especialitzat del gènere microrelat, segueix obrint les portes en horari especial d'estiu.


Tornarem al setembre, i recordem que el divendres 28 d'aquell mes hi haurà l'acte d'entrega de premis del I Microconcurs, la presentació del llibre recopilatori d'aquest i de la nova temporada i es realitzarà un microhomenatge a Pere Calders en motiu del centenari del seu naixement.
Fins llavors, bon estiu (o hivern)!


* Ilustración de Alireza Darvish.El blog de La Microbiblioteca empieza su travesía estival del hemisferio norte.Pero físicamente, la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, donde se ubica el fondo especializado del género microrrelato, sigue abriendo sus puertas en horario especial de verano.

Volvemos en septiembre, y recordamos que el viernes 28 de ese mes se celebrará el acto de entrega de premios del I Microconcurso, la presentación del libro recopilatorio de éste y de la nueva temporada y se realizará un microhomenaje a Pere Calders en motivo del centenario de su nacimiento.


Hasta entonces, ¡buen verano (o invierno)!

Cap comentari:

Publica un comentari