dimarts, 4 de desembre de 2012

CONVOCATÒRIA DE DESEMBRE I ALTRES CONCURSOS / CONVOCATORIA DE DICIEMBRE Y OTROS CONCURSOSII MICROCONCURS, CONVOCATÒRIA DE DESEMBRE:


* Remington Compact (1929).


La convocatòria de desembre del II Microconcurs de La Microbiblioteca ja és oberta. 
En la convocatòria de novembre hem rebut microrelats d'Argentina, Mèxic, Colòmbia, Cartagena, Càceres, Santa Cruz de Tenerife, Betanzos, Lorca, Barcelona, Sabadell, ..., entre d'altres localitats. El proper dijous 13 de desembre es publicaran els resultats d'aquesta convocatòria.
Moltes gràcies a tots els i les participants.
RESULTAT III CONCURS DE MICRORELATS NEGRES DE LA BÒBILA:
En aquest video podeu visionar els dos microrelats guanyadors del III Concurs de Microrelats Negres de la Biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat.

II CONCURS DE MICRORELATS DE L'ILLA DELS LLIBRES:
El portal web d'informació literària i cultural L'Illa dels Llibres convoca la segona edició del seu concurs de microrelats. Hi ha temps per presentar-s'hi fins el 15 de desembre. Els microrelats poden ser escrits en català i/o castellà.

Podeu consultar les bases a:

http://www.illadelsllibres.com/2012/11/05/convocada-la-ii-edicio-del-concurs-de-microrelats-de-lilla-dels-llibres/
II MICROCONCURSO, CONVOCATORIA DE DICIEMBRE:*Penncrest Concord 10 (1972).La convocatoria de diciembre del II Microconcurso de La Microbiblioteca ya está abierta. 
En la convocatoria de noviembre hemos recibido microrrelatos de Argentina, México, Colombia, Cartagena, Cáceres, Santa Cruz de Tenerife, Betanzos, Lorca, Barcelona, Sabadell, ..., entre otras localidades. El próximo jueves 13 se publicarán los resultados de esta convocatoria.
Muchas gracias a todos los y las participantes.

FALLO III CONCURSO DE MICRORRELATOS NEGROS DE LA BÒBILA:En este vídeo se pueden visionar los dos microrrelatos ganadores del III Concurso de Microrrelatos Negros de la Biblioteca La Bòbila del Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

II CONCURSO DE MICRORRELATOS DE "L'ILLA DELS LLIBRES":El portal web de información literaria y cultural "L'Illa dels Llibres" convoca la segunda edición de su concurso de microrrelatos. Hay tiempo para presentarse hasta el 15 de diciembre. Los microrrelatos pueden ser escritos en catalán y/o castellano.


Se pueden consultar las bases en:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada