dimarts, 7 de maig del 2013

CONCURSOS DE MICRORELATS DE LA BIBLIOTECA JOAN OLIVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ






La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú convoca dos concursos de microrelats en llengua catalana: el JoveOliva per a participants entre 15 i 18 anys i de temàtica lliure i el NegrOliva per a participants majors de 18 anys i de temàtica sobre gènere negre (policíac, d'intriga o de misteri).








Els microrelats a concurs han de ser obres originals i inèdites, en català, i l'extensió màxima és la d'un full DIN A4 a doble espai i per una cara.
Es podrà participar amb tantes obres com es vulgui però cada participant només tindrà opció a un premi.
La data màxima de recepció és el 19 de maig de 2013 i el veredicte es donarà a conèixer el 4 de juny mitjançant el bloc i el facebook de la biblioteca.

Per a consultar com enviar els microrelats a concurs, premis, composició del jurat,  i les bases completes consulteu:









*Biblioteca Joan Oliva i Milà (Vilanova i la Geltrú). Fotografia de Tana Mercader.


La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) convoca dos concursos de microrrelatos en lengua catalana: el JoveOliva para participantes entre 15 y 18 años y de temática libre y el NegrOliva para participantes mayores de 18 años y de temática sobre génere negro (policíaco, de intriga o de misterio).








Los microrrelatos a concurso deben ser obras originales e inéditas, en lengua catalana, y la extensión máxima será la de una hoja DIN A4 a doble espacio y por una cara.
Se podrá participar con tantas obras como se desee pero cada participante sólo tendrá opción a un premio.
La fecha máxima de recepción es el 19 de mayo de 2013 y el veredicto se dará a conocer el 4 de junio en el blog y el facebook de la biblioteca.

Para consultar como enviar los microrrelatos a concurs, premios, composición del jurado,  y las bases completas consultad: