divendres, 3 de maig de 2013

II MICROCONCURS, CONVOCATÒRIA DE MAIG / II MICROCONCURSO, CONVOCATORIA DE MAYO
Arribem a l'última convocatòria mensual de la II edició del microconcurs de La Microbiblioteca del qual sortiran els últims microrelats que participaran a la gran final.


A la convocatòria d'abril hem rebut microrelats d'Honduras, Islàndia, Argentina, República Bolivariana de Venezuela, Burgos, Albuixech, San Cristóbal de la Laguna, Navarcles, Arenys de Mar, ..., entre d'altres localitats.


El veredicte es farà públic el dijous 9 de maig. I ja estem rebent els primers microrelats participants de la convocatòria de maig.*Fox nº 24 (1921).Llegamos a la última convocatoria mensual de la II edición del microconcurso de La Microbiblioteca del que saldrán los últimos microrrelatos que participarán en la gran final.


En la convocatoria de abril hemos recibido microrrelatos de Honduras, Islandia, Argentina, República Bolivariana de Venezuela, Burgos, Albuixech, San Cristóbal de la Laguna, Navarcles, Arenys de Mar, ..., entre otras localidades.


El veredicto se hará público el jueves 9 de mayo. Y ya estamos recibiendo los primeros microrrelatos participantes de la convocatoria de mayo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada