dimecres, 2 d’octubre del 2013

FINAL I PRINCIPI DE TEMPORADA / FINAL Y PRINCIPIO DE TEMPORADA





*Benviguda i presentació de la nova temporada a càrrec de Berta Cama, 
Directora de la Biblioteca Esteve Paluzie / 
Bienvenida y presentación de la nueva temporada a cargo de Berta Cama, 
Directora de la Biblioteca Esteve Paluzie.




El passat divendres 27 d'octubre es va efectuar l'entrega de premis del II Microconcurs de La Microbiblioteca i la presentació de les novetats per la propera temporada.







*Sandra Rossi presentant l'espectacle "Shualeidoscopio" / 
Sandra Rossi presentando el espectáculo "Shualeidoscopio".




L'acte va prosseguir amb "Shualeidoscopio"; brillant interpretació de la contista argentina resident a Gelida (Barcelona) Sandra Rossi, que va recórrer la minificció de l'escriptora Ana María Shua amb aquest espectacle creat expressament per l'ocasió.







*Jordi Masó, guanyador de la categoria general en català, després de llegir en públic el seu microrelat "L'inventor" amb la Regidora de Cultura Maria Teresa Colomer /
Jordi Masó, ganador de la categoría general en catalán después de leer en públic su microrrelato "L'inventor" con la Concejala de Cultura Maria Teresa Colomer.



L'entrega de premis va contar amb la presència dels tres guardonats, de l'Alcaldessa de Barberà del Vallès Ana del Frago, de la Regidora de Cultura Maria Teresa Colomer i, entre el públic, l'escriptor Jesús Esnaola, integrant del jurat de la II edició conjuntament amb Care Santos i Toni Sala.
A tots ells i al públic assistent els hi donem les gràcies per la seva participació, col·laboració i recolzament.







*D'esquerra a dreta / De izquierda a derecha : 
Jordi Masó, Ana del Frago (Alcaldessa / Alcaldesa de Barberà del V.), Francesc López Camacho, Maria Teresa Colomer (Regidora / Concejala de Cultura de Barberà del V.) i / y David Vivancos.



També volem donar les gràcies a totes aquelles persones i institucions que han col·laborat perquè el projecte de La Microbiblioteca hagi arribat ja als dos anys de vida: 
Diputació de Barcelona, Alcaldia i Regiduria de Barberà del Vallès, equip directiu i personal de la Biblioteca Esteve Paluzie, Radio Barberà, les llibreries Desván del Lector, LibreRío de la Plata i La Llar del Llibre, AlexF (dissenyador), Eivissa&Associats (impressors), jurats, talleristes, docents, escriptors, lectors i lectores; aquests últims la nostra raó de ser.







* Espectacle / Espectáculo "Shualeidoscopio".



El pasado viernes 27 de octubre se realizó la entrega de premios del II Microconcurso de La Microbiblioteca y la presentación de las novedades para la próxima temporada.






*Sandra Rossi.



El acto prosiguió con "Shualeidoscopio"; brillante interpretación de la cuentacuentos argentina residente en Gelida (Barcelona) Sandra Rossi, que recorrió la minificción de la escritora Ana María Shua con este espectáculo creado especialmente para la ocasión.






*Francesc López Camacho rebent de mans de l'Alcaldessa de Barberà del Vallès el guardó com a millor microrelat local / 
Francesc López Camacho recibiendo de la Alcaldesa de Barberà del Vallès el galardón como mejor microrrelato local.



La entrega de premios contó con la presencia de los tres galardonados, de la Alcaldesa de Barberà del Vallès Ana del Frago, de la Concejala de Cultura Maria Teresa Colomer y, entre el público, el escritor Jesús Esnaola, integrante del jurado de la II edición conjuntamente con Care Santos y Toni Sala.
A todos ellos y al público asistente les damos las gracias por su participación, colaboración y apoyo.






*David Vivancos rebent de mans de l'Alcaldessa de Barberà del Vallès el guardó com a millor microrelat en la categoria general en castellà / 
David Vivancos recibiendo de la Alcaldesa de Barberà del Vallès el galardón como mejor microrrelato en la categoría general en castellano.



También queremos dar las gracias a todas aquellas personas e instituciones que han colaborado para què el proyecto de La Microbiblioteca haya cumplido ya los dos años de vida: 
Diputación de Barcelona, Alcaldía y Regiduría de Barberà del Vallès, equipo directivo y personal de la Biblioteca Esteve Paluzie, Radio Barberà, las librerías Desván del Lector, LibreRío de la Plata y La Llar del Llibre, AlexF (diseñador), Eivissa&Associats (impresores), jurados, talleristas, docentes, escritores, lectores y lectoras; estos últimos nuestra razón de ser.