dilluns, 21 d’octubre del 2013

TERCERA ENTREGA MICROCLUB DE LECTURA








Entrem a la recta final de la primera sessió mensual (en català) del Club de Lectura Virtual de Microrelats.

Aquesta tercera i última entrega de microrelats de Jaume Cabré ens invita a relacionar els microrelats de l'autor amb els seus posteriors relats i novel·les.

I us recordem que el proper dilluns 28, de 19 a 20 hores, us podreu connectar en directe al xat de cloenda d'aquesta primera sessió del Microclub amb el crític literari i professor de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès Joan Josep Isern, amb qui tractarem aspectes de l'obra de Cabré en general i dels microrelats del llibre Toquen a morts en particular.

Us animem a participar al Club i escriure els vostres comentaris!









Entramos en la recta final de la primera sesión mensual (en catalán) del Club de Lectura Virtual de Microrrelatos.

Esta tercera y última entrega de microrrelatos de Jaume Cabré nos invita a relacionar los microrrelatos del autor con sus posteriores relatos y novelas.

Y os recordamos que el próximo lunes 28, de 19 a 20 horas, os podéis conectar en directo al chat de clausura de esta primera sesión del Microclub con el crítico literario y profesor de la "Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès" Joan Josep Isern, con el que trataremo aspectos de la obra de Cabré en general y de los microrrelatos del libro "Toquen a morts" en particular.

¡Os animamos a participar en el Club y escribir vuestros comentarios!