dilluns, 28 d’octubre del 2013

XAT DE CLOENDA PRIMERA SESSIÓ MICROCLUB / CHAT DE CLAUSURA PRIMERA SESIÓN MICROCLUB










Avui a les 19 hores xat de cloenda amb el crític literari i professor de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès Joan Josep Isern.

Durant una hora conversarem amb en Joan Josep Isern i la conductora del club Susana Camps sobre els microrelats de Jaume Cabré, de la seva obra en general i del microrelat en català.


Podeu accedir al xat des de la pàgina del Microclub.






Joan Josep Isern (Barcelona, 1950) és crític literari, aparellador d'ofici, lector de diverses editorials i professor de crítica literària a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. La seva activitat professional es desenvolupa al voltant de la publicitat, la comunicació, la informació i la difusió cultural.

Des del 1989 col·labora amb el suplement literari del diari Avui i és, des del febrer del 2001, el responsable de les pàgines de literatura catalana de la revista Qué leer, col·labora habitualment en altres publicacions com Serra d'Or i esporàdicament en revistes com Quimera, Cavall Fort, Saó, Enderrock,..., entre d'altres.

Des de fa 10 anys manté el blog Totxanes, totxos i maons.


Per a llegir la seva biografia completa:

http://www.escriptors.cat/autors/isernjj/pagina.php?id_sec=2274













Hoy a las 19 horas chat de clausura (en catalán) con el crítico literario y profesor de la "Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès" Joan Josep Isern.

Durante una hora conversaremos con Joan Josep Isern y la conductora del club Susana Camps sobre los microrrelatos de Jaume Cabré, de su obra en general y del microrrelato en catalán.


Podéis acceder al chat desde la página del Microclub.







Joan Josep Isern (Barcelona, 1950) es crítico literario, aparejador de oficio, lector de diversas editoriales y profesor de crítica literaria en la "Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès". Su actividad profesional se desarrolla alrededor de la publicidad, la comunicación, la información y la difusión cultural.

Desde 1989 colabora con el suplemento literario del periódico Avui y es, desde el febrero de 2001, el responsable de las páginas de literatura catalana de la revista Qué leer, colabora habitualmente en otras publicaciones como Serra d'Or y esporádicamente en revistas como Quimera, Cavall Fort, Saó, Enderrock,..., entre otras.

Desde hace 10 años mantiene el blog Totxanes, totxos i maons.


Para leer su biografía completa:

http://www.escriptors.cat/autors/isernjj/pagina.php?id_sec=2274