dimarts, 29 d’octubre de 2013

XIIè CONCURS DE LITERATURA RÀPIDA BIBLIOTEQUES DE SABADELL / XII CONCURSO DE LITERATURA RÁPIDA BIBLIOTECAS DE SABADELL 2013Ja està obert el període d'inscripció pel XIIè Concurs de Literatura Ràpida (microcontes) organitzat per l'Ajuntament i les Biblioteques Públiques de Sabadell.

Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç fins el dia 10 de desembre de 2013:

http://www.sabadell.cat/ca/fitxa-tramit/25179-tramit-1429*Interior de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell.El concurs es portarà a terme el dissabte 14 de desembre a les 10:30 hores a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell.

Els i les concursants disposaran de 90 minuts per a redactar els textos de no més de 35 línies i que s'ajustin al tema genèric: "Vida social. Tres  retrats per una història" (tema inspirat en l'exposició "Relats" sobre l'obra fotogràfica de Joan Balmes Benedicto, visitable fins el 24 d'abril de 2014 al Museu d'Història de Sabadell); els textos hauran de ser inèdits i escrits en català o castellà.

Els premis seran una "tablet" pel text guanyador i un llibre electrònic per a cadascun dels finalistes.


Podeu consultar les bases completes a:


Ya está abierto el periodo de inscripción del XII Concurso de Literatura Rápida (microcuentos) organizado por el Ayuntamiento y las Bibliotecas Públicas de Sabadell.

Las inscripciones se pueden realizar en el siguiente enlace hasta el día 10 de diciembre de 2013:


*Autometria 600 de Joan Vilacasas, 1974 (Biblioteca Vapor Badia, Sabadell).


El concurso se llevará a término el sábado 14 de diciembre a las 10:30 horas en la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell.

Los y las concursantes dispondrán de 90 minutos para redactar los textos de no más de 35 líneas y que se ajustenn al tema genérico: "Vida social. Tres  retratos para una historia" (tema inspirado en la exposición "Relatos" sobre la obra fotográfica de Joan Balmes Benedicto, visitable hasta el 24 de abril de 2014 en el Museo de Historia de Sabadell); los textos deberán ser inéditos y estar escritos en catalán o castellano.

Los premios serán una "tablet" para el texto ganador y un libro electrónico paraa cada finalista.


Podéis consultar las bases completas en:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada