dimarts, 5 de novembre de 2013

IV CONCURS DE MICRORELATS NEGRES / IV CONCURSO DE MICRORREALTOS NEGROS DE LA BÒBILA


El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat, amb la col·laboració de l'editorial RBA, convoca la IV edició del seu Concurs de Microrelats Negres amb la intenció de fomentar la creació de ficcions criminals i l'ús de les xarxes socials.
Concurs on s'uneixen l'alta qualitat dels textos presentats amb una nombrosa participació  d'abast internacional.

El concurs comença a partir de les dotze hores de la nit del 4 de novembre, i fins al migdia del 29 del mateix mes es poden enviar relats d'un màxim de 140 caràcters incloent el hashtag #relats negres.


Per veure el video promocional cliqueu aquí.


Tota la informació, bases, premis, modalitats d'enviament i de participació, etc., les trobareu a:

https://apps.facebook.com/easypromos-premium/promotions/19542

http://bobila.blogspot.com.es/*Psicosis, d'Alfred Hitchcock (1960).El Centro Cultural la Bòbila y la Biblioteca La Bòbila del Hospitalet de Llobregat (Barcelona), con la colaboración de la editorial RBA, convoca la IV edición de su Concurso de Microrrelatos Negros con la intención de fomentar la creación de ficciones criminales y el uso de las redes sociales.
Concurso donde se aúnan la alta calidad de los textos presentados con una numerosa participación  de alcance internacional.

El concurso empieza a partir de las doce horas de la noche del 4 de noviembre, y hasta el mediodía del 29 del mismo mes se pueden enviar relatos de un máximo de 140 caracteres incluyendo el hashtag #relatos negros.


Para ver el vídeo promocional clicar aquí.


Toda la información, bases, premios, modalidades de envío y de participación, etc., las encontraréis en:

https://apps.facebook.com/easypromos-premium/promotions/19542

http://bobila.blogspot.com.es/


Cap comentari:

Publica un comentari