dimarts, 13 de maig del 2014

DEDICATÒRIA PARASITADA







"... paràsits mentals, que m'assetgen, molts cops durant dies, esperant amagats en el moment en què em fico al llit per impedir que m'adormi, obligant-me a llevar-me per gargotejar-los en el primer full que trobo".
De la contraportada de Paràsits mentals.






*Sergi G. Oset.



Sergi G. Oset (Barcelona, 1972) és un autor barceloní que fonamenta la seva producció literària en el relat breu i el microrelat.
Forma part del col·lectiu "Papers de Vidre" i de l'Associació de Relataires en Català "ARC".
Les seves narracions han estat incloses en diverses publicacions com "Bocados sabrosos II", Pecats Capitals 7+1 i "Pluma, tinta y papel" entre d'altres.
També ha publicat relats i microrelats en revistes literàries (SCI-FDI, Lo Càntich, La Lluna en un Cove, etc.).
Premiat i finalista en infinitat de concursos de relat i microrelat, l'any 2012 va publicar les seves primeres dues obres en solitari, Paràsits Mentals (Bubok, 2012), llibre de microrelats, i la micronovel·la de temàtica zombi Alfa i Omega (Bubok, 2012) editada en català, castellà i anglès.
Actualment treballa en un llibre de relats a sis mans i un conte infantil (il·lustrat i musicat) per a adults.


El blog de l'autor:










Ressaca

Ha marxat del concert per fer el que més li agrada: banyar-se nua a la platja. Gaudeix de l'aigua freda i salada que la revifa, dels raigs de la lluna, juganers sobre les ones aspres.
Alguna cosa l'empenta, fregant-li les natges. Es gira confusa. El plaent atordiment alcohòlic s'esvaeix. El flux marítim empeny fins a ella un cos inflat i putrefacte. Els seus xiscles són ofegats per la remor nocturna. Alguna cosa l'engrapa arrossegant-la a l'abisme.
A la riba, les parelles esbufeguen entregades als seus jocs i els pispes es mouen entre ells com ombres. Un borratxo solitari fa l'últim glop, preguntant-se, abans de caure inconscient, que és el que ha vist desaparèixer entre l'onatge.

Sergi G. Oset








"... parásitos mentales, que me asedian, muchas veces durante muchos días, esperando escondidos en el momento en que me acuesto para impedir que me duerma, obligándome a llevármelos para garabatearlos en la primera hoja que encuentro".
De la contraportada de "Paràsits mentals".





*Sergi G. Oset.



Sergi G. Oset (Barcelona, 1972) es un autor barcelonés que fundamenta su producción literaria en el relato breve y el microrrelato.
Forma parte del colectivo "Papers de Vidre" y de la "Associació de Relataires en Català" "ARC".
Sus narraciones han sido incluidas en diversas publicaciones como Bocados sabrosos II, "Pecats Capitals 7+1" y Pluma, tinta y papel entre otras.
También ha publicado relatos y microrrelatos en revistas literarias (SCI-FDILo CàntichLa Lluna en un Cove, etc.).
Premiado y finalista en infinidad de concursos de relato breve, el año 2012 publicó sus primeras dos obras en solitario, "Paràsits Mentals" (Bubok, 2012), libro de microrrelatos, y la micronovela de temática zombi "Alfa i Omega" (Bubok, 2012) editada en catalán, castellano e inglés.
Actualmente trabaja en un libro de relatos a seis manos y en un cuento infantil (ilustrado y musicado) dirigido al público adulto.


El blog del autor:







Pax romana

S'han acabat els conflictes mundials. Actualment les nacions dirimeixen les seves diferències amb assenyats combats a mort entre els seus líders més destacats.
Els drets televisius, les apostes i el merchandising oficial salven les economies en recessió.
El problema es trobar polítics de veritat, disposats a morir a l'arena defensant els seus ideals.

Sergi G. Oset



Pax romana

Se han terminado los conflictos mundiales. Actualmente las naciones dirimen sus diferencias con sensatos combates a muerte entre sus líderes más destacados.
Los derechos televisivos, las apuestas y el merchandising oficial salvan a las economías en recesión.
El problema es encontrar políticos de verdad, dispuestos a morir en la arena defendiendo sus ideales.

Sergi G. Oset
(Traducción del catalán de A. Guri)



Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura N Ose
Classificació 833.4"20"
Autor Oset, Sergi G.
Títol Paràsits mentals / Sergi G. Oset
Publicació [Barcelona] : Bubok, cop. 2012
Descripció física 88 p. ; 21 cm
ISBN / ISSN 9788468612652