dimarts, 18 de febrer del 2014

ELS TERCERS DIJOUS DE MES / LOS TERCEROS JUEVES DE MES: GRUP DE LECTURA DE MICRORELATS / MICRORRELATOS DE DIARIUM









Cada tercer dijous de mes a la microllibreria del barri de La Romànica de Barberà del Vallès, regentada per Mònica Sempere (dissenyadora i escriptora de microrelats) i Fernando Martínez (il·lustrador i també escriptor), hi teniu una cita amb el gènere narratiu més breu.

El grup de lectura de microrelats de Diarium, sota la batuta literària de Miguelángel Flores, és gratuït però les places són limitades i cal confirmació d'assistència prèvia al correu electrònic diarium@studi9.net.








*Jesús Esnaola.



I aquest proper dijous 20 de febrer el llibre escollit per a la sessió del grup és "Los años de lluvia" (Paréntesis, 2012) de l'autor donostiarra Jesús Esnaola.
En podeu llegir l'autoressenya del mateix autor en el blog de Diarium clicant en l'enllaç.


Animeu-vos a participar-hi i bona lectura!













Cada tercer jueves de mes en la microlibrería del barrio de La Romànica de Barberà del Vallès, regentada por Mònica Sempere (diseñadora y escritora de microrrelatos) y Fernando Martínez (ilustrador y también escritor), tenéis en ella una cita con el género narrativo más breve.

El grupo de lectura de microrrelatos de Diarium, bajo la batuta literaria de Miguelángel Flores, es gratuito pero las plazas son limitadas y se debe confirmar la asistencia préviamente en el correo electrónico diarium@studi9.net.










Y este próximo jueves 20 de febrero el libro escogido para la sesión del grupo es Los años de lluvia (Paréntesis, 2012) del autor donostiarra Jesús Esnaola.
Podéis leer la autoreseña del mismo autor en el blog de Diarium clicando en el enlace.


¡Animaros a participar y buena lectura!