dissabte, 29 de març de 2014

AUDIOMICROS (14), MANU ESPADA
Manuel, Manu Espada (Salamanca, 1974), és una de les veus més reconegudes dins el panorama literari del microrelat hispanoamericà. Escriptor, i periodista de formació, fa més d'una dècada que es dedica i experimenta amb el gènere, fruit d'això ha estat inclòs en vàries i prestigioses antologies d'aquest (com per exemple "Antología del microrrelato español (1906-2011): el cuarto género narrativo" (Cátedra, 2012. Ed. d'Irene Andres-Suárez)), ha guanyat diversos premis literaris, destacant la segona edició de "Relatos en Cadena" (Cadena SER i Escuela de Escritores), i ha publicat en solitari el llibre de microrelats "Zoom: ciento y pico novelas a escala" (Paréntesis, 2011).

Dedicat també a la docència en tallers d'escriptura de microrelats i a la seva teorització gestiona el blog "La espada oxidada".


La Microbiblioteca us ofereix dos audiomicrorelats apropant-vos la veu del propi autor.


Manuel, Manu Espada (Salamanca, 1974), es una de las voces más reconocidas del panorama literario del microrrelato hispanoamericano. Escritor, y periodista de formación, hace más de una década que se dedica y experimenta con el género, fruto de  ello ha sido incluido en varias y prestigiosas antologías de éste (com por ejemplo Antología del microrrelato español (1906-2011): el cuarto género narrativo (Cátedra, 2012. Ed. de Irene Andres-Suárez)), ha ganado diversos premios literarios, destacando la segunda edición de Relatos en Cadena (Cadena SER y Escuela de Escritores), y ha publicado en solitario el libro de microrrelatos Zoom: ciento y pico novelas a escala (Paréntesis, 2011).

Dedicado también a la docencia en talleres de escritura de microrrelatos y su teorización, gestiona el blog La espada oxidada.


La Microbiblioteca os acerca la voz del propio autor mediante dos audiomicrorrelatos.*Manu Espada (Fotografia d'Isabel Wagemann).

El deseo


Manu Espada
Zoom: ciento y pico novelas a escala (Paréntesis, 2011)

Cambalache


Manu Espada
Zoom: ciento y pico novelas a escala (Paréntesis, 2011)

Al fons de La Microbiblioteca podeu trobar els dos microrelats a:En el fondo de La Microbiblioteca podéis encontar los dos microrrelatos en:
Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                  N Esp
Classificació              834.4"20"
Autor                        Espada, Manuel
Títol                          Zoom : ciento y pico novelas a escala / Manuel Espada
Publicació                 Alcalá de Guadaíra : Paréntesis, cop. 2011
Descripció física 181 p. ; 22 cm
Col·lecció                  Umbral (Paréntesis) ; 36
ISBN / ISSN              9788499191461Cap comentari:

Publica un comentari