dilluns, 31 de març de 2014

MICROCLUB DE LECTURA: XAT DE CLOENDA AMB / XAT FINAL CON JULIA OTXOA


*ATENCIÓ / ATENCIÓN:

EL XAT DEL MICROCLUB DE LECTURA AMB JULIA OTXOA S'HA APLAÇAT PER AVUI DIMARTS 1 D'ABRIL A LES 19:00 HORES. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.


EL CHAT DEL MICROCLUB DE LECTURA CON JULIA OTXOA SE HA APLAZADO PARA HOY MARTES 1 DE ABRIL A LAS 19:00 HORAS. DISCULPAD LAS MOLESTIAS.*Biblioteca digital. Il·lustració / ilustración d'Óscar T. Pérez.Avui de 19 a 20 hores al xat de cloenda de la sessió de març del Microclub de Lectura tindrem el plaer de conversar amb Julia Otxoa, referent del microrelat hispànic contemporani.
De la mà de Jesús Esnaola i de totes i tots vosaltres preguntarem i indagarem en la seva obra, el seu procés creatiu i tot allò que amb una hora poguem descobrir.

Us hi esperem!

Per conectar-vos al Microclub i accedir al xat cliqueu aquí.
*Julia Otxoa.Hoy de 19 a 20 horas en el chat final de la sesión de marzo del Microclub de Lectura tendremos el placer de conversar con Julia Otxoa, referente del microrrelato hispánico contemporáneo.
De la mano de Jesús Esnaola y de todas y todos vosotros preguntaremos e indagaremos en su obra, su proceso creativo y todo aquello que en una hora podamos descubrir.

¡Os esperamos!

Para conectaros al Microclub y acceder al chat clicar aquí.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada