dimarts, 11 de març de 2014

CONCURSOS: II CONCURSO DE MICRORRELATOS "LOLA FERNANDEZ MORENO" I/Y II CONCURS MUSEU MARÍTIM DE BARCELONAEn motiu del "II Encuentro Literario de Autores en Cartagena" s'ha convocat la II edició del Concurs de Microrelats  en memòria de Lola Fernández Moreno.

Fins el 31 de març es poden enviar els microrelats, en llengua castellana, i que no superin les 200 paraules (sense incloure el títol) a concurs a la direcció de correu electrònic elactcartagena@gmail.com. Cada autor o autora pot presentar un màxim de tres obres.

S'estableix un únic premi al millor microrelat consistent en una escultura i 400€.


Per llegir les bases completes, publicació del veredicte, entrega del premi i més informació cliqueu aquí.

El Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració del Departament de Cultura de La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i l'editorial Seix Barral, i amb el patrocini de la Casa del Llibre i l'editorial Destino, convoca el seu II Concurs de Microrelats amb la temàtica principal de "Els víkings i el mar".

Fins el 31 de maig es podran presentar dins les tres categories (dues d'infantils i una a partir de 16 anys) els microrelats a concurs amb una extensió màxima de 150 paraules.
Les obres es podran presentar en català, castellà i anglès.

S'estableixen tres premis per cadascuna de les tres categories, primers premis: navegació amb el pailebot Santa Eulàlia per a quatre persones i una tablet. Segons premis: navegació i lot de llibres. I tercers premis: navegació amb el pailebot també per a quatre persones.

Per a enviar els microrelats, consultar bases completes i entrega de premis cliqueu aquí.*Lola Fernández Moreno.En motivo del II Encuentro Literario de Autores en Cartagena se ha convocado la II edición del Concurso de Microrrelatos en memoria de Lola Fernández Moreno.

Hasta el 31 de marzo se pueden enviar los microrrelatos, en lengua castellana, y que no superen las 200 palabras (sin incluir el título) a concurso en la dirección de correo electrónico elactcartagena@gmail.com. Cada autor o autora puede presentar un máximo de tres obras.

Se establece un único premio al mejor microrrelato consistente en una escultura y 400€.


Para leer las bases completas, publicación del veredicto, entrega del premio y más información clicar aquí.


(Estocolm /Estocolmo).


El Museo Marítimo de Barcelona, con la colaboración del Departamento de Cultura de La Generalitat de Catalunya, la Diputación de Barcelona, el Consorcio de Bibliotecas de Barcelona, la Red de Museos Marítimos de la Costa Catalana y la editorial Seix Barral, y con el patrocinio de la Casa del Libro y la editorial Destino, convoca su II Concurso de Microrrelatos con la temática principal de "Los vikingos y el mar".

Hasta el 31 de mayo se podrán presentar dentro las tres categorías (dos de infantiles y una a partir de 16 años) los microrrelatos a concurso con una extensión máxima de 150 palabras.
Las obras se podrán presentar en cataláncastellano e inglés.

Se establecen tres premios para cada una de las tres categoríasprimeros premios: navegación con el pailebote Santa Eulàlia para  cuatro personas y una tablet. Segundos premios: navegación y lote de libros. Y terceros premios: navegación con el pailebote también para cuatro personas.

Para enviar los microrrelatos, consultar las bases completas y entrega de premios clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada