dilluns, 3 de març del 2014

MARÇ / MARZO: TRES TALLERS TRES / TRES TALLERES TRES







*Il·lustració / Ilustración de Mattia Galli.




Aquest març, si vius a prop de Barberà del Vallès, Barcelona o A Coruña, no tens excusa per no apuntar-te a un dels tres tallers de creació de microrelats que comencen aquest mes.
Encara hi ha places!


Este marzo, si vives cerca de Barberà del VallèsBarcelona o A Coruña, no tienes excusa para no apuntarte a uno de los tres talleres de creación de microrrelatos que empiezan este mes.
¡Aún hay plazas!










Els dies 6, 13, 20, 27 de març i 3 i 10 d'abril a Mundo Pirlipat (Librería Cascanueces) d'A Coruña, Taller de Microrelat "Plumas de Ornitorrinco" impartit per l'escriptor de microrelats Pedro Sánchez Negreira.
Preu 60 €.
Més informació, horaris, programa, ..., clicant aquí.







Los días 6, 13, 20, 27 de marzo y 3 y 10 de abril en Mundo Pirlipat (Librería Cascanueces) de A Coruña, Taller de Microrrelato Plumas de Ornitorrinco impartido por el escritor de microrrelatos Pedro Sánchez Negreira.
Precio 60 €.
Más información, horarios, programa, ..., clicando aquí.










A Barcelona, els dies 7, 8 i 21 de març hi ha programat al Prostíbulo Poético Barcelona el Taller de Microrelats amb la docència de l'escriptor Ginés S. Cutillas.
Preu 60€ (50€ socis PPB)
Més informació, horaris, programa, ..., clicant aquí.






En Barcelona, los días 7, 8 y 21 de marzo está programado en el Prostíbulo Poético Barcelona el Taller de Microrrelatos con la docencia del escritor Ginés S. Cutillas.
Precio 60€ (50€ socios PPB)
Más información, horarios, programa, ...,  clicando aquí.












I a Barberà del Vallès, a la llibreria especialitzada en el gènere microrelat Diarium, tots els dilluns del 10 de març al 26 de maig (excepte el dilluns 21 d'abril), Taller de Microrelats "Alquimia de palabras" a càrrec de Xavier Blanco.
Preu 120€ (inclou el llibre Por favor sea breve) .
Més informació, horaris, programa, ..., clicant aquí.








Y en Barberà del Vallès, en la librería especializada en el género microrrelato Diarium, todos los lunes del 10 de marzo al 26 de mayo (excepto el lunes 21 de abril), Taller de Microrrelatos Alquimia de palabras a cargo de Xavier Blanco.
Precio 120€ (incluye el libro Por favor sea breve) .
Más información, horarios, programa, ..., clicando aquí.