divendres, 28 de febrer de 2014

AUDIOMICROS (13), ROGELIO GUEDEALa Microbiblioteca segueix acostant als visitants del blog la veu dels autors i autores més significants de l'univers del microrelat. Escoltar els textos en boca dels propis creadors fa que ens aproximem a aquests per lluny que resideixin, i n'augmenta la complicitat dins d'aquesta gran família que té com a nexe el gènere més breu.

I us presentem dos audiomicrorelats del poeta, novel·lista, assagista, traductor i microrelatista Rogelio Guedea (Colima, México, 1974), també columnista de premsa, professor universitari i autor multipremiat en el conjunt de la seva prolífica i variada obra.

La Microbiblioteca  sigue acercando a los visitantes del blog la voz de los autores y autoras más significados del universo del microrrelato. Escuchar los textos en boca de los propios creadores hace que nos aproximemos a éstos por lejos que residan, y aumenta la complicidad dentro de esta gran familia que tiene como nexo el género más breve.

Y os presentamos dos audiomicrorrelatos del poeta, novelista, ensayista, traductor y microrrelatista Rogelio Guedea (Colima, México, 1974), también columnista de prensa, profesor universitario y  autor multipremiado en el conjunto su prolífica y variada obra.*Rogelio Guedea.

Padres e hijos
Rogelio Guedea
Cruce de vías  (Menoscuarto, 2010)
Pasado en claro
Rogelio Guedea
Cruce de vías  (Menoscuarto, 2010)

Al fons de La Microbiblioteca podeu trobar els dos microrelats a:En el fondo de La Microbiblioteca podéis encontrar los dos microrrelatos en:

Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                   N Gue
Classificació               834B.4"19"
Autor                         Guedea, Rogelio
Títol                           Cruce de vías / Rogelio Guedea
Publicació                  Palencia : Menoscuarto, 2010
Descripció física         92 p. ; 21 cm
Col·lecció                   Reloj de arena (Menoscuarto) ; 45
ISBN / ISSN               9788496675568

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada