dimecres, 23 d’abril de 2014

MICROSANT JORDI 2014

*Il·lustració / Ilustración d'Alba Marina Rivera.Sant Jordi, un dels únics dies que us animarem menys a entrar a la Biblioteca i que passejeu pels carrers dels vostres pobles i ciutats mirant i comprant llibres i roses.

I a Barberà a la Plaça de la Vila hi trobareu una parada de la Biblioteca Esteve Paluzie amb les últimes novetats del seu fons i també de La Microbiblioteca.


*Sandra Rossi.I a les 20:00 hores La Microbiblioteca us convida a l'espectacle "MicroUniverso de historias" amb microrelats d'Ana María Shua, Cortázar, Galeano, Monterroso, Cristina Ramos, Marco Denevi, Max Aub..., a càrrec de Sandra Rossi a la mateixa Plaça de la Vila a Barberà del Vallès.

Bon Sant Jordi a tots i totes!
*Il·lustració / Ilustración d'Alex F.


Sant Jordi (Día del libro y de la rosa en Catalunya y Día internacional del libro), uno de los únicos días que os animaremos menos a entrar en la Biblioteca y que salgáis a pasear por las calles de vuestros pueblos y ciudades ojeando y comprando libros y rosas.

Y en Barberà en la Plaça de la Vila encontraréis una parada de la Biblioteca Esteve Paluzie con las últimas novedades de su fondo y también de La Microbiblioteca.

*Sandra Rossi.


Y a las 20:00 horas La Microbiblioteca os invita al espectáculo MicroUniverso de historias con microrrelatos de Ana María Shua, Cortázar, Galeano, Monterroso, Cristina Ramos, Marco Denevi, Max Aub..., a cargo de Sandra Rossi en la misma Plaça de la Vila en Barberà del Vallès.

¡Buen Sant Jordi a todos y todas!

Cap comentari:

Publica un comentari