dimecres, 18 de juny de 2014

II CERTAMEN DE MICRORRELATOS DE HISTORIA FRANCISCO GIJÓN


*Gegant de la Colla Gegantera de Nou Barris (Barcelona) 
en representació de Josep Galceran de Pinós.L'escriptor Francisco Gijón convoca el seu II Certamen de Microrelats d'Història.

Els microrelats, escrits en castellà no podran superar les 100 paraules (títol exclòs) i hauran d'estar ambientats en qualsevol època històrica anterior al S.XXI.
El plaç d'entrega finalitza el 15 de juliol i el certamen lliurarà dos premis, un de 100€ en metàl·lic pel microrelat guanyador i un lot de llibres per al finalista.

Cada edició del concurs està dedicada a una ciutat, i aquest any, degut a la celebració del Tricentenari de l'11 de setembre de 1714, la ciutat homenatjada és Barcelona (fet que no significa que el microrelat hagi de basar-se o ubicar-se en aquesta ciutat).


Per a més informació consulteu les bases completes a:

El escritor Francisco Gijón convoca su II Certamen de Microrrelatos de Historia.

Los microrrelatos, escritos en castellano no podrán superar las 100 palabras (título excluido) y deberán estar ambientados en cualquier época histórica anterior al S.XXI.
El plazo de entrega finaliza el 15 de julio y el certamen otorgará dos premios, uno de 100€ en metálico para el microrrelato ganador y un lote de libros para el finalista.

Cada edición del concurso está dedicada a una ciudad, y este año, debido a la celebración del Tricentenario del 11 de septiembre de 1714, la ciudad homenajeada es Barcelona (hechoque no significa que el microrrelato deba basarse o ubicarse en ésta).


Para más información consultar las bases completas en:


Cap comentari:

Publica un comentari