dimarts, 21 d’octubre del 2014

DIMECRES 22 XAT AMB / MIÉRCOLES 22 CHAT CON TONI SALA






Aquest dimecres 22 d'octubre de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Toni Sala en la que serà la primera sessió de xat de la temporada.

Les sessions de xat són una immillorable oportunitat per a poder preguntar de primera mà als escriptors i escriptores sobre els seus processos creatius, els textos proposats al Microclub, com quan i perquè escriuen, curiositats i en fi, parlar del que ens apassiona, el microrelat en particular i la literatura en general.







I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu aprop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.







*Toni Sala.

Este miércoles 22 de octubre de 21 a 22:00 horas tenéis una cita con el escritor Toni Sala en la que será la primera sesión de chat de la temporada.
Recordamos que la sesión se llevará a cabo en catalán.

Las sesiones de chat son una inmejorable oportunidad para poder preguntar de primera mano a los escritores y escritoras sobre sus procesos creativos, los textos propuestos en el Microclub, como cuando y porqué escriben, curiosidades y en fin, hablar de lo que nos apasiona, el microrrelato en particular y la literatura en general.








Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la microlibrería Diarium.
Si sóis el agraciado o agraciada y vivís cerca os recomendamos que los visitéis, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros que escojáis.

¡¡Animaros a participar!!

Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.