divendres, 31 d’octubre de 2014

Vè CONCURS DE MICRORELATS ARC A LA RÀDIO: EL CICLE DE LA VIDAL'Associació de Relataires en Català convoca la cinquena edició del seu Concurs Arc de Microrelats a la Ràdio amb la temàtica general: El cicle de la vida.

El concurs tindrà la durada d'un curs literari des del mes de novembre de 2014 fins el maig de 2015 (ambdós inclosos) dividit en convocatòries mensuals amb un subtema cadascuna.


Els microrelats hauran de ser escrits en català i optaran, entre d'altres premis, a un primer premi de 400€ i un segon de 200€ amb el seu número respectiu d'exemplars del recull de microrelats publicat a raó del concurs.

Els microrelats seleccionats seran llegits en antena en els programes literaris i culturals de les ràdios col·laboradores.


Per a més informació sobre les modalitats de participació, subtemes mensuals, terminis de presentació, extensió màxima dels microrelats, jurats i més, consulteu les bases completes aquí.

La "Associació de Relataires en Català" convoca la quinta edición de su Concurso Arc de Microrrelatos en la Radio con la temàtica general: "El cicle de la vida" (El ciclo de la vida).

El concurso tendrá la duración de un curso literario desde el mes de noviembre de 2014 hasta mayo de 2015 (los dos inclusive) dividido en convocatorias mensuales con un subtema cada una.


Los microrrelatos deberán estar escritos en lengua catalana y optarán, entre otros premios, a un primer premio de 400€ y un segundo de 200€ con su número respectivo de ejemplares del recopilatorio de microrrelatos publicado a razón del concurso.

Los microrrelatos seleccionados serán leídos en antena en los programas literarios y culturales de las radios colaboradoras.


Para más información sobre las modalidades de participación, subtemas mensuales, plazos de presentación, extensión máxima de los microrrelatos, jurados y más, consultar las bases completas aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari