dimarts, 18 de novembre del 2014

DIMECRES 19 XAT AMB / MIÉRCOLES 19 CHAT CON MANUEL MOYANO









Aquest dimecres 19 de novembre de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Manuel Moyano en la que serà la primera sessió de xat en castellà de la temporada.

Parlarem amb l'autor del seu procés creatiu, del seu llibre de microrelats "Teatro de ceniza", de la recent consecució en quedar finalista del Premi Herralde de novel·la, del Premi Setenil, ..., i tot allò que vulgueu preguntar i comentar.









I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.








*Manuel Moyano.


Este miércoles 19 de noviembre de 21 a 22:00 horas tenéis una cita con el escritor Manuel Moyano en la que será la primera sesión de chat en castellano de la temporada.


Hablaremos con el autor de su proceso creativo, de su libro de microrrelatos Teatro de ceniza, de la reciente consecución en quedar finalista del Premio Herralde de novela, del Premio Setenil, ..., y todo aquello que queráis preguntar y comentar.











Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si sóis el agraciado o agraciada y vivís cerca os recomendamos que los visitéis, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros que escojáis.

¡¡Animaros a participar!!

Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.