dimecres, 12 de novembre de 2014

DISSABTE 15 PRESENTACIÓ DE LA BONA CONFITURA / SÁBADO 15 PRESENTACIÓN DE "LA BONA CONFITURA"
Dissabte 15 de novembre a les 12 hores a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès (La Microbiblioteca) tindrà lloc la presentació del llibre La bona confitura, dins el marc del que es pretén com una trobada que aplegui autors i autores del gènere microrelat en català.


La presentació comptarà amb la xerrada "Microrelats: entre la submissió i la independència" a càrrec de l'escriptor de microrelats, i inclòs en el llibre, Pere Herrero i la lectura musicada de microrelats amb Chus Castro (violinista) i Jordi Masó Rahola (veu). L'acte finalitzarà amb un vermut gentilesa del Bar-cafeteria de la Biblioteca.

La presentació tindrà punt de venda d'exemplars del llibre.


El llibre La bona confitura és una selecció dels microrelats publicats en el blog de nom homònim creat pel pianista i escriptor Jordi Masó Rahola al llarg dels últims quatre anys. Blog que ha esdevingut principal referència per conèixer el microrelat en català contemporani.Us hi esperem!Este Sábado 15 de noviembre a las 12 horas en la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès (La Microbiblioteca) tendrá lugar la presentación del libro "La bona confitura", dentro del marco de lo que se pretende como un encuentro de autores y autoras del género microrrelato escrito en lengua catalana.


La presentación contará con la charla "Microrelats: entre la submissió i la independència" (Microrrelatos: entre la sumisión y la independencia) a cargo del escritor de microrrelatos, e incluido en el libro, Pedro Herrero y la lectura musicada de microrrelatos con Chus Castro (violinista) y Jordi Masó Rahola (voz). El acto finalizará con un pica-pica gentileza del Bar-cafetería de la Biblioteca.

La presentación tendrá punto de venta de ejemplares del libro.


El libro "La bona confitura" es una selección de los microrrelatos publicados en el blog de nombre homónimo creado por el pianista y escritor Jordi Masó Rahola en los últimos cuatro años. Blog que se ha convertido en principal referencia para conocer el microrrelato en catalán contemporáneo.¡Os esperamos!

Cap comentari:

Publica un comentari