dimecres, 17 de desembre del 2014

CONCURSOS: 1ER CONCURS DE MICRORELATS / CONCURSO DE MICRORRELATOS DE TERROR SABADELL FILM FESTIVAL I / Y I PREMIO DE MICRORRELATO IASA ASCENSORES







En el marc de la IV edició del Sabadell Film Festival, els organitzadors i la llibreria Librerío de la Plata convoquen el seu 1er Concurs de Microrelats de Terror.

Els microrelats, originals i inèdits, en català o castellà i que no excedeixin de 1.200 caràcters (títol inclòs) amb una temàtica orientada al suspens i el terror es podran enviar fins el 8 de gener de 2015 al correu electrònic microrelatos@sabadellfilmfestival.com o per correu postal o en dipòsit a Librerío de la Plata (consulteu les bases).

El jurat, format per Flavia Company (escriptora), David Roas (escriptor), Juan Casamayor (editor de Páginas de Espuma), Miguel Sánchez (llibreter del Librerío de la Plata) i A. Guri (tècnic de la Biblioteca Esteve Paluzie, La Microbiblioteca) escollirà un primer premi que rebrà un trofeu i un lot de llibres, un segon i un tercer premis que rebran un lot de llibres respectivament i seleccionarà almenys 50 microrelats amb possibilitats de publicació.

El veredicte es farà públic el 22/02/2015 en el marc del Festival i a la web www.libreriodelaplata.com.


Per consultar les bases completes del concurs cliqueu aquí.










L'empresa IASA ascensores amb la col·laboració del Patronato de la Alhambra y el Generalife de la Junta de Andalucía, convoca el I Premio de Microrrelato IASA Ascensores.

Fins el 30 de març de 2015 es podrà participar amb un sol microrelat, en castellà, de 500 caràcters totals (sense contar espais i títol), de tema lliure, original i inèdit i que inclogui com a frase o part d'ella "elevamos sueños". El microrelat s'haurà d'enviar a l'adreça electrònica premio@premioiasaascensores.com.

El jurat, format pel crític i assagista Antonio Sánchez Trigueros i els escriptors i l'escriptora José María Merino, Andrés Neuman i Ana María Shua, escollirà un únic text guanyador que rebrà un premi de 3.000€ i una peça escultòrica.


Per consultar les bases completes cliqueu aquí.










En el marco de la IV edición del Sabadell Film Festival, los organizadores y la librería Librerío de la Plata convocan su 1er Concurso de Microrrelatos de Terror.

Los microrrelatos, originales e inéditos, en catalán o castellano y que no excedan de 1.200 caracteres (título incluido) con una temática orientada al suspense y el terror se podrán enviar hasta el 8 de enero de 2015 al correo electrónico microrelatos@sabadellfilmfestival.com, por correo postal o en depósito a Librerío de la Plata (consultar las bases).


El jurado, formado por Flavia Company (escritora), David Roas (escritor), Juan Casamayor (editor de Páginas de Espuma), Miguel Sánchez (librero del Librerío de la Plata) y A. Guri (técnico de la Biblioteca Esteve Paluzie, La Microbiblioteca) escogerán un primer premio que recibirá un trofeo y un lote de libros, un segundo y un tercer premios que recibirán un lote de libros respectivamente y seleccionarán al menos 50 microrrelatos con posibilidades de publicación.


El veredicto se hará público el 22/02/2015 en el marco del Festival y en la web www.libreriodelaplata.com.


Para consultar las bases completas del concurso clicar aquí.











La empresa IASA ascensores con la colaboración del Patronato de la Alhambra y el Generalife de la Junta de Andalucía, convoca el I Premio de Microrrelato IASA Ascensores.

Hasta el 30 de marzo de 2015 se podrá participar con un solo microrrelato, en castellano, de 500 caracteres totales (sin contar espacios y título), de tema libre, original e inédito y que incluya como frase o parte de ella "elevamos sueños". El microrrelato se deberá enviar a la dirección electrónica premio@premioiasaascensores.com.

El jurado, formado por el crítico y ensayista Antonio Sánchez Trigueros y los escritores y la escritora José María MerinoAndrés Neuman y Ana María Shua, escogerán un único texto ganador que recibirá un premio de 3.000€ y una pieza escultórica.


Para consultar las bases completas clicar aquí.