dimarts, 27 de gener de 2015

DIMECRES 28 XAT AMB / MIÉRCOLES 28 CHAT CON EDUARDO BERTI


*Eduardo Berti.
Aquest dimecres 28 de gener de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Eduardo Berti en la segona sessió de xat en castellà de la temporada.

Parlarem amb l'autor del seu procés creatiu, del seus llibres de microrelats, de Sternberg i els seus "Cuentos glaciales", de París, Argentina..., i tot allò que se us acudeixi preguntar-li.


I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.*Eduardo Berti.Este miércoles 28 de enero de 21 a 22:00 horas celebraremos con el escritor Eduardo Berti la segunda sesión de chat en castellano de la temporada.

Hablaremos con el autor de su proceso creativo, de sus libros de microrrelatso, de Sternberg y sus Cuentos glaciales, de París, Argentina..., y todo aquello que se os ocurra preguntar.
Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si la suerte os es propicia y vivís cerca os recomendamos una visita a su librería, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros escogidos.

¡¡Animaros a participar!!


Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada