dilluns, 26 de gener del 2015

III CONCURS DE MICRORELATS MARÍTIMS / III CONCURSO DE MICRORRELATOS MARÍTIMOS







El Museu Marítim de Barcelona amb la col·laboració de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, amb patrocini de Casa del Libro, i la col·laboració de Seix Barral, Editorial Planeta, Ariel, Espasa, Ediciones Destino, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de Barcelona, i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya , us animen a participar en el III Concurs de Microrelats Marítims. Envia el teu microrelat i podràs guanyar una tablet, una de les sortides de navegació amb el pailebot Santa Eulàlia, o un lot de llibres. Els microrelats no podran superar en cap cas les 150 paraules. El microrelat presentat ha de tenir com a temàtica ELS PIRATES

Hi pot participar qualsevol persona major de 10 anys. Els participants es distribuiran en tres categories. Un jurat especialitzat serà l'encarregat de decidir els guanyadors. Per presentar els microrelats a concurs, terminis de presentació i llegir les bases completes cliqueu aquí.








El Museo Marítimo de Barcelona con la colaboración de la Red de Museos Marítimos de la Costa Catalana, con el patrocinio de Casa del Libro, y la colaboración de Seix Barral, Editorial Planeta, Ariel, Espasa, Ediciones Destino, la Red de Bibliotecas de la Diputació de Barcelona, el Servicio de Bibliotecas de Barcelona, y el Servicio de Bibliotecas de la Generalitat de Catalunya, te animan a participar en el III Concurso de Microrelatos Marítimos. Envía tu microrrelato y podrás ganar una tablet, una de las salidas de navegación con el pailebote Santa Eulàlia, o un lote de libros. Los microrelatos no podrán superar, en ningún caso, las 150 palabras. El microrrelato presentado debe ceñirse a la temática LOS PIRATAS.

Puede participar cualquier persona mayor de 10 años. Los participantes se distribuirán en tres categorías. Un jurado especializado será el encargado de escoger a los ganadores. Para presentar los microrrelatos a concurso, plazos de presentación y leer las bases completas clicar aquí.