dimarts, 24 de febrer de 2015

DIMECRES 25 XAT AMB / MIÉRCOLES 25 CHAT CON JOAN PINYOL*Joan Pinyol.
Aquest dimecres 25 de febrer de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Joan Pinyol en la que serà la tercera sessió de xat en català de la temporada del Microclub.

Parlarem amb l'autor del seus microrelats,  de la seva obra literària, de la situació del gènere en català, de Pere Calders, i tot allò que se us acudeixi preguntar-li.


I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.

*Joan Pinyol.Este miércoles 25 de febrero de 21 a 22:00 horas celebraremos con el escritor Joan Pinyol la tercera sesión de chat en catalán de la temporada.


Hablaremos con el autor de sus microrrelatos,  de su obra literària, de la situación del género en lengua catalana, de Pere Calders, y todo aquello que os plazca comentar o preguntar.Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si la suerte os es propicia y vivís cerca os recomendamos una visita a su librería, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros escogidos.

¡¡Animaros a participar!!
Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari