dimecres, 25 de febrer de 2015

CICLE LITERARI / CICLO LITERARIO : SUITE DE LECTURA

La Microllibreria Diarium i l'Hotel Campanile de Barberà del Vallès programen de febrer a juny el Cicle literari Suite de lectura dedicat majoritàriament al gènere microrelat.

Cada últim dijous d'aquests cinc mesos en que es desenvoluparà Suite de lectura passaran per l'Hotel llegint microrelats, presentant llibres del gènere, realitzant espectacles i alguna que altra sorpresa, David González (Aye), Miguelángel Flores, els mateixos dinamitzadors del cicle Fernando Martínez i Mònica Sempere, i Ginés S. Cutillas entre d'altres.
L'entrada és lliure i existeix l'opció de sopar un cop acabat l'acte.

I aquest dijous 26 de febrer a les 21:00 hores arrenca el cicle David González presentant el seu llibre de microrelats "Microrrelatos para macromomentos".


La Microlibrería Diarium y el Hotel Campanile de Barberà del Vallès programan de febrero a junio el Ciclo literario Suite de lectura dedicado casi en su totalidad al género microrrelato.

Cada último jueves de estos cinco meses en que se desarrollará Suite de lectura pasarán por el Hotel leyendo microrrelatos, presentando libros del género, realizando espectáculos y alguna que otra sorpresa, David González (Aye)Miguelángel Flores, los mismos dinamizadores del ciclo Fernando Martínez y Mònica Sempere, y Ginés S. Cutillas entre otros.
La entrada es libre y existe la opción de cenar después de la conclusión del acto.

Y este jueves 26 de febrero a las 21:00 horas inaugura el ciclo David González presentando su libro de microrrelatos Microrrelatos para macromomentos.
Cap comentari:

Publica un comentari