dimarts, 3 de febrer del 2015

MICRORRELATET LITERARIO: DIMECRES 4 DE FEBRER / MIÉRCOLES 4 DE FEBRERO









Aquest dimecres 4 de febrer a les 20:30 hores al Despatx Cultural Arco de la Virgen (C/ de la Verge, 10 de Barcelona) obrirà el teló el Microrrelatet Literario, dins la programació dels cabarets literaris organitzats pel Col·lectiu Literari Gilles de Rai.

L'acte comptarà amb la lectura de microrelats a càrrec de Ginés S. Cutillas i Laura Sánchez Abad, la presentació i lectura de microrelats del llibre "Despojos del ReC" a càrrec de Mònica Sempere, Fernando Martínez i Pere Herrero i per finalitzar una "jam session" de microrelats oberta a tothom que hi vulgui participar.


Més informació clicant aquí i la invitació aquí.









*Liza Minelli amb/con la Rana Gustavo (Kermit) i /y Zoot.




Este miércoles 4 de febrero a las 20:30 en el Despacho Cultural Arco de la Virgen (C/ de la Verge, 10 de Barcelona) abrirá el telón el Microrrelatet Literario, dentro de la programación de los cabarets literarios organitzados por el Colectivo Literario Gilles de Rai.

El acto contará con la lectura de microrrelatos a cargo de Ginés S. Cutillas y Laura Sánchez Abad, la presentación y lectura de microrrelaos del libro Despojos del ReC a cargo de Mònica SempereFernando Martínez y Pedro Herrero y para finalizar una "jam session" de microrrelatos abierta a todos los que quieran participar.

Más información clicando aquí y la invitación aquí.