dimarts, 24 de març de 2015

DIMECRES 25 XAT AMB / MIÉRCOLES 25 CHAT CON LAS MICROLOCAS*Las Microlocas.
Aquest dimecres 25 de març de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb les escriptores Eva Díaz, Isabel González, Teresa Serván i Isabel Wagemann, Las Microlocas, en la que serà la tercera sessió de xat en castellà de la temporada del Microclub.

Parlarem amb les autores del seus microrelats, de la seva obra literària, del gènere, de Juan José Arreola, de Clara Obligado, i tot allò que vulgueu dir i preguntar.

Un xat, com el llibre "La aldea de F.", a vuit mans.


I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.
*Las Microlocas.Este miércoles 25 de marzo de 21 a 22:00 horas celebraremos con las escritoras Eva DíazIsabel GonzálezTeresa Serván e Isabel WagemannLas Microlocas, la tercera sesión de chat en castellano de la temporada.

Hablaremos con las autoras de sus microrrelatos,  de su obra literaria, del género, de Juan José Arreola, de Clara Obligado y todo aquello que os plazca comentar o preguntar.

Un chat, como el libro La aldea de F., a ocho manos.
Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si la suerte os es propicia y vivís cerca os recomendamos una visita a su librería, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros escogidos.

¡¡Animaros a participar!!
Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari