dimecres, 25 de març del 2015

DIJOUS 26 / JUEVES 26: SUITE DE LECTURA








En el marc del cicle literari Suite de Lectura coorganitzat per la Microllibreria Diarium i l'Hotel Campanile, ambdós de Barberà del Vallès, aquest dijous 26 de març a les 21:00 hores es presentarà el llibre "De lo que quise sin querer" de l'escriptor Miguelángel Flores a càrrec del guionista i director de cinema Jesús Méndez  i amb la dramatització de microrelats amb les actrius Gemma Martínez i Maria Lesmes.

L'acte es realitzarà a l'Hotel Campanile (Sector Baricentro N-150, 08210 de Barberà del Vallès). Pàrquing al mateix hotel i sopar opcional (cal realitzar reserva).








En el marco del ciclo literario Suite de Lectura coorganizado por la Microlibrería Diarium y el Hotel Campanile, de Barberà del Vallès, este jueves 26 de marzo a las 21:00 horas se presentará el libro De lo que quise sin querer del escritor Miguelángel Flores a cargo del guionista y director de cine Jesús Méndez y con la dramatización de microrrelatos a con las actrices Gemma Martínez y Maria Lesmes.

El acto se realizará en el Hotel Campanile (Sector Baricentro N-150, 08210 de Barberà del Vallès). Párquing en el mismo hotel y cena opcional (se debe realizar reserva).