dijous, 26 de març de 2015

AUDIOMICROS (23), ESTEBAN DUBLÍNDes de Bogotà ens arriben els audiomicrorelats d'Esteban Dublín, gran impulsor del gènere ja com a escriptor, lector, difusor i també sobretot com a membre del Comité Editorial de la revista que maximitza el microrelat i allò breu en totes les seves facetes, la Internacional Microcuentista.

Moltes gràcies!!

Esteban Dublín, Bogotá, Colombia (1983). Publicista. Ha realitzat tallers de microliteratura i microrelat a la Escuela de Escritores. Té publicats els llibres de microrelats "Preludios, Interludios y Minificciones(Adéer Lyinad, 2010) i "Tácticas contra el olvido" (TBWA Colombia, 2014). Els seus microrelats han estat inclosos en antologies com "Grageas 2" (Desde la gente, Buenos Aires, 2010), "Los comprimidos memorables del Siglo XXI(Universidad Pedagógica Nacional, Bogotá, 2010), "De antología: la logia del microrrelato" (Talentura, Madrid, 2013), 201 (Altazor, Lima, 2013), "La música de las sirenas" (Foem, México D.F, 2013), "Viejos Amigos" (20:13, Santiago de Chile, 2014) i "Grageas 3" (Desde la gente, Buenos Aires, 2014). Els seus textos han sigut premiats a Xile, Argentina i Espanya i traduïts a l'italià, al francès i al portuguès. Publica periòdicament en el seu blog, Los cuentitos. Membre del Comité editorial de la revista Internacional Microcuentista, Daniel Ávila es el seu nom de pila.
*Esteban Dublín.
Desde Bogotá nos llegan los audiomicrorrelatos de Esteban Dublín, gran impulsor del género ya como escritor, lector, difusor y también sobretodo como miembro del Comité Editorial de la revista que maximiza el microrrelato y aquello breve en todas sus facetas, la Internacional Microcuentista.

¡¡Muchas gracias!!
Esteban Dublín, Bogotá, Colombia (1983). Publicista. Ha realizado talleres de microliteratura y microrrelato en la Escuela de Escritores. Tiene publicados los libros de microrrelatos Preludios, Interludios y Minificciones (Adéer Lyinad, 2010) y Tácticas contra el olvido (TBWA Colombia, 2014). Sus microrrelatos han sido elegidos para componer antologías tales como Grageas 2 (Desde la gente, Buenos Aires, 2010), Los comprimidos memorables del Siglo XXI (Universidad Pedagógica Nacional, Bogotá, 2010), De antología: la logia del microrrelato (Talentura, Madrid, 2013), 201 (Altazor, Lima, 2013), La música de las sirenas (Foem, México D.F, 2013), Viejos Amigos (20:13, Santiago de Chile, 2014) y Grageas 3 (Desde la gente, Buenos Aires, 2014). Sus textos han sido premiados en Chile, Argentina y España y traducidos al italiano, al francés y al portugués. Publica periódicamente en su blog, Los cuentitos. Miembro del Comité Editorial de la revista Internacional Microcuentista, Daniel Ávila es su nombre de pila. 

Atemporal
Esteban Dublín
Preludios, Interludios y Minificciones (Adéer Lynard, 2010)

Las narraciones alternas
Esteban Dublín
Tácticas contra el olvido (TBWA, 2014)
Memorias
Esteban Dublín
Preludios, Interludios y Minificciones (Adéer Lynard, 2010)

Al fons de La Microbiblioteca podeu trobar dos dels tres audiomicrorelats a:
En el fondo de La Microbiblioteca podéis encontrar dos de los tres audiomicrorelats en:
Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica


Signatura                 N Dub
Classificació            834B.4
Autor                       Dublín, Esteban
Títol                         Preludios, interludios & minificciones : relatos e imaginarios 
                               para digerir en 5 actos / Esteban Dublín
Publicació                Bogotà : Adéer Lyinard, 2010
Descripció física       117p. : il. col ; 18cm x 24 cm
ISBN / ISSN             9789589923719
Matèria                    Microrelats


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada