dissabte, 28 de març de 2015

V MICROQUEDADA RELATISTA: CONCURS DE MICRORELATS / CONCURSO DE MICRORRELATOSAmb motiu de la V Microquedada Relatista (trobada d'escriptors, escriptores i amants del gènere microrelat en castellà) que tindrà lloc a Madrid el proper 25 d'abril, els organitzadors han convocat com a novetat un Concurs de Microrelats obert tan als asistents com als no assitents.

Els microrelats, escrits en castellà, de 120 paraules com a màxim (títol no inclòs) i de temàtica lliure es podran enviar fins el 10 d'abril al correu electrònic concursomicrorrelatos1@gmail.com.

Els premis seran molts llibres de microrelats donació dels seus autors i autores, editorials i llibreries.

Per consultar les bases completes, tipus d'enviament i més informació cliqueu aquí.


Con motivo de la V Microquedada Relatista (encuentro de escritores, escritoras y amantes del género microrrelato) que tendrá lugar en Madrid el próximo 25 de abril, los organizadores convocan como novedad un Concurso de Microrrelatos abierto tanto a los asistentes como a los no asitentes.

Los microrrelatos, escritos en castellano, de 120 palabras como máximo (título no incluïdo) y de temática libre se podrán enviar hasta el 10 de abril al correo electrónico concursomicrorrelatos1@gmail.com.

Los premios serán muchos libros de microrrelatos donación sus autores y autoras, editoriales y librerías.

Para consultar las bases completas, modo de envío i más información clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari