divendres, 31 de juliol de 2015

VACANCES 2015 / VACACIONES 2015El blog de La Microbiblioteca fa una aturada per vacances, no obstant la Biblioteca Esteve Paluzie, amb el seu fons especialitzat en el gènere microrelat, romandrà oberta durant tot el mes d'agost en horari especial d'estiu.


Tornem al setembre iniciant la nova temporada i us recordem, que el divendres 2 d'octubre teniu la cita amb l'entrega de premis del IV Microconcurs on comptarem amb el recital-espectacle de microrelats a càrrec de l'escriptor i traductor amb tendències hiperactives Jaume C. Pons Alorda.


Fins la tornada, bon estiu a l'hemisferi nord, bon hivern a l'hemisferi sud, moltes gràcies!

El blog de La Microbiblioteca realiza un parón por vacaciones, no obstante la Biblioteca Esteve Paluzie, con su fondo especializado en el género microrrelato, restará abierta durante todo el mes de agosto en horario especial de verano.


Volvemos en septiembre iniciando la nueva temporada y os recordamos, que el viernes 2 de octubre tenéis una cita con la entrega de premios del IV Microconcurso donde contaremos con el recital-espectáculo de microrrelatos a cargo del escritor y traductor con tendencias hiperactivas Jaume C. Pons Alorda.Hasta la vuelta, buen verano en el hemisferio norte, buen invierno en el hemisferio sur, ¡muchas gracias!


Cap comentari:

Publica un comentari