dimarts, 29 de setembre del 2015

ENTREGA DE PREMIS IV EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS IV EDICIÓN MICROCONCURSO








Aquest proper divendres 2 d'octubre a les 19 hores, amb la col·laboració de les llibreries Desván del Lector, LibreRío de la Plata i la Llar del LLibre, tindrà lloc a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès l'entrega de premis de la IV edició del Microconcurs de La Microbiblioteca.

L'acte comptarà amb la presència dels guanyadors d'ambdues categories, Celestí Casòliva i Morales i Eduardo Iáñez Pareja.

L'entrega conclourà amb l'espectacle literari "Micromàximes" a càrrec del poeta, traductor i escriptor Jaume C. Pons Alorda.


S'obsequiarà a tots els i les assistents amb un exemplar del llibre recull de l'edició del concurs.


Us hi esperem!













Este próximo viernes 2 de octubre a las 19 horas, con la colaboración de las librerías Desván del LectorLibreRío de la Plata y la Llar del LLibre, tendrá lugar en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la IV edición del Microconcurso de La Microbiblioteca.

El acto contará con la presencia de los ganadores de las dos categorías, Celestí Casòliva i Morales y Eduardo Iáñez Pareja.

La entrega concluirá con el espectáculo literario "Micromàximes", a cargo del poeta, traductor y escritor Jaume C. Pons Alorda.


Se obsequiará a todos los y las asistentes con un ejemplar del libro recopilatorio de la edición del concurso.


¡Os esperamos!




¡Os esperamos!