dijous, 24 de setembre de 2015

V EDICIÓ CONCURS DE MICRORELATS, ESCALFANT MOTORS / V EDICIÓN CONCURSO DE MICRORRELATOS , CALENTANDO MOTORES
Comencem a escalfar motors. L'1 d'octubre comença la V edició del Concurs de Microrelats de La Microbiblioteca, mantenint la seva dotació en premis i la seva estructura organitzativa. Amb el recolzament de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de les llibreries LibreRío de la Plata i Desván del Lector.
I mai més ben dit, escalfant motors, perquè en aquesta edició comptarem amb la col·laboració de set directors i directores dels Bibliobusos de la Diputació de Barcelona com a jurats mensuals.

Els Bibliobusos, vertaderes "microbiblioteques" reals que, amb l'esforç i dedicació del seu personal, són una peça clau per fer arribar la societat de la informació, la cultura i el lleure als usuàries i usuàries de zones rurals on no es disposa de biblioteca pública.


Esperem la vostra participació!Empezamos calentando motores. El 1 de octubre empieza la V edición del Concurso de Microrrelatos de La Microbiblioteca, manteniendo su dotación en premios y su estructura organizativa. Con el apoyo de la Diputación de Barcelona y la colaboración de las librerías LibreRío de la Plata y Desván del Lector.
Y nunca más bien dicho, calentando motores, porque en esta edición contaremos con la colaboración de siete directores y directoras de los Bibliobuses de la Diputación de Barcelona como jurados mensuales.

Los Bibliobuses, verdaderas "microbibliotecas" reales que, con el esfuerzo y dedicación de su personal, son una pieza clave para que llegue la sociedad de la información, la cultura y el ocio a los usuarios y usuarias de zonas rurales donde no se dispone de biblioteca pública.


¡Esperamos vuestra participación!

Cap comentari:

Publica un comentari