dimarts, 13 d’octubre del 2015

QUIMERA 383, JORDI MASÓ RAHOLA










Dins la secció "Los pescadores de perlas" del número 383 corresponent al mes d'octubre de la revista Quimera podem llegir els microrelats inèdits de Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967), pianista i escriptor. Masó ha actuat per Europa, Àsia i Amèrica, ha realitzat més de cinquanta gravacions discogràfiques i és professor a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i al Conservatori de Granollers. És autor dels llibres de microrelats Els reptes de Vladimir (Bubok, 2010), Catàleg de monstres (Alpina, 2012), Les mil i una (ARC, 2014. Témenos, 2015. Reedició) i del llibre de narrativa breu de propera publicació Polpa. Premiat en diversos concursos literaris, des de l'agost del 2010 gestiona el blog La bona confitura, dedicat al microrelat en català.





Ja hi ha disponible el nou número de la revista per consultar a sala a la Biblioteca Esteve Paluzie.




*Jordi Masó Rahola.



Dentro la sección Los pescadores de perlas del número 383 correspondiente al mes de octubre de la revista Quimera podemos leer los microrrelatos inéditos de Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967), pianista y escritor. Masó ha actuado por Europa, Asia y América, ha realizado más de cincuenta grabaciones discográficas y es profesor en la Escuela Superior de Música de Catalunya (ESMUC) y en el Conservatorio de Granollers. Es autor de los libros de microrrelatos "Els reptes de Vladimir"  (Bubok, 2010), "Catàleg de monstres" (Alpina, 2012), "Les mil i una" (ARC, 2014. Témenos, 2015. Reedición) y del libro de narrativa breve de propera publicación "Polpa". Premiado en diversos concursos literarios, desde agosto de 2010 gestiona el blog La bona confitura, dedicado al microrrelato en catalán.






Ya hay disponible el nuevo número de la revista para consulta en sala en la Biblioteca Esteve Paluzie.











Self-made man

El ingeniero Jules Bonnard (1945-2000) construyó una máquina del tiempo que le transportó al París ocupado por los alemanes. Se unió a la Resistencia francesa, fue perseguido por la Gestapo, tuvo un idilio apasionado con una partisana y asistió a la entrada de las fuerzas de liberación aliadas en los Champs-Élysées.

Pero el éxito de la aventura no fue completo: al volver, su madre agonizaba, y antes de morir, le revelaba un secreto: Jules no era hijo biológico del señor Bonnard, sino de un atractivo camarada de la Résistance. <<Un cabrón que desapareció después de dejarme preñada>>.


Jordi Masó Rahola
(Traducció del català del propi autor/
Traducción del catalán del propio autor)







Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                     80 Qui
Classificació                80(05)
Títol                            Quimera : revista de literatura
Publicació                   Mataró : Ediciones de Intervención Cultural, 1980-
Periodicitat                  Mensual
Descripció física          Il. ; 28 cm
Descripció física          N. 1 (nov. 1980)-
ISBN / ISSN               0211-3325
Matèria                        Literatura Revistes