dimarts, 24 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ DEL 1ER VOLUM DE LA NOVA COL·LECCIÓ DE LLIBRES DE MICRORELATS "LA BONA CONFITURA" DE TÉMENOS EDICIONS







*Carles Cervelló i Josep-Ramon Bach.



Témenos, en grec, lloc sagrat, recinte sagrat, espai reservat per a l'adoració dels déus.

L'editorial Témenos Edicions, amb la direcció de Carles Cervelló ha celebrat 10 anys. Va néixer publicant llibres de poesia i més endavant ja varen publicar narrativa i assaig i, arran del 10è aniversari, amb el recolzament de Josep-Ramon Bach i Jordi Masó Rahola, engega aquesta nova aventura d'editar una col·lecció de llibres de microrelats en català.








L'escriptor i poeta Josep-Ramon Bach va realitzar la presentació del llibre Les mil i una disseccionant en dues vessants al pianista (Jordi Masó) i l'escriptor de microrelats (Vladimir, sobrenom que emprava l'autor en els seus principis de microrelatista), definint-lo com un combatent del gènere des del seu blog La bona confitura, del qual agafa nom la nova col·lecció.









Destacant l'aspecte lúdic de la literatura de Masó des d'un profund bagatge cultural, Bach en va destacar dels seus microrelats les imatges, les metàfores i l'efecte sorpresa tan ben travat d'alguns dels textos de l'autor.

El llibre Les mil i una, medicament o lubrificant literari acompanyat d'un prospecte (al dors del l'exemplar) que cal seguir abans de llegir-lo.






*Jordi Masó Rahola (veu), Ada Masó (flauta travessera) 
i Chus Castro (violí).



Tot seguit Jordi Masó Rahola, acompanyat d'Ada Masó a la flauta travessera i Chus Castro al violí va llegir microrelats del llibre. 
La presentació va finalitzar amb una magnífica degustació de galetes i carquinyolis artesans i la venda d'exemplars del llibre.







*"A misses dites" de Jordi Masó Rahola.















Témenos, en giego, lugar sagrado, recinto sagrado, espacio reservado para la adoración de los dioses.

La editorial Témenos Edicions, con la direcció de Carles Cervelló ha celebrado 10 años. Nació publicando libros de poesía y más adelante incluyó la narrativa y el ensayo y, a raíz del 10º aniversario, con el apoyo de Josep-Ramon Bach y Jordi Masó Rahola, empieza esta nueva aventura de editar una colección de libros de microrrelatos en lengua catalana.






El escritor y poeta Josep-Ramon Bach realizó la presentación del libro "Les mil i una" diseccionando en dos vertientes al pianista (Jordi Masó) y al escritor de microrrelatos (Vladimir, seudónimo que utilizava el autor en sus principios de microrrelatista), definiéndolo como un combatiente del género desde su blog "La bona confitura", del cual recoge el nombre la colección.







Destacando el aspecto lúdico de la literatura de Masó desde un profundo bagage cultural, Bach destacó de sus microrrelatos las imágenes, las metáforas y el efecto sorpresa tan bien conseguido de algunos de los textos del autor.

El libro "Les mil i una", medicamento o lubrificante literario acompañado de un prospecto (en el dorso del ejemplar) que se debe seguir antes de leerlo.







Después de las presentaciones Jordi Masó Rahola, acompañado de Ada Masó a la flauta y Chus Castro al violín realizó una lectura de microrrelatos del libro. 
El acto finalizó con una magnífica degustación de galletas y carquiñolis artesanos y la venta de ejemplares del libro.