dijous, 19 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ NOVA COL·LECCIÓ DE LLIBRES DE MICRORELATS / PRESENTACIÓN NUEVA COLECCIÓN DE LIBROS DE MICRORRELATOS: "LA BONA CONFITURA" DE TÉMENOS EDICIONS







Si escrius microrelats i a més a més també ho fas en català, aquest dissabte 21 a les 12 del migdia t'interessa no faltar a la presentació del primer volum de la nova col·lecció de microrelats en llengua catalana "La bona confitura" de Témenos Edicions.

L'acte comptarà amb la presència de l'editor de Témenos, Carles Cervelló, que presentarà la nova col·lecció, i el poeta i escriptor Josep-Ramon Bach, recentment guanyador del premi de poesia Vicent Andrés Estellés, que ens presentarà al seu torn el llibre de microrelats Les mil i una de Jordi Masó Rahola.

I per concloure Chus Castro al violí i Ada Masó a la flauta acompanyaran a l'autor en una lectura musicada de microrelats del llibre.


Us hi esperem a tots i totes!







Si escribes microrrelatos y además también en catalán, este sábado 21 a las 12 del mediodía te interesa no faltar a la presentación del primer volumen de la nueva colección de microrrelatos en lengua catalana "La bona confitura" de Témenos Edicions.

El acto contará con la presencia del editor de Témenos, Carles Cervelló, que presentará la nueva colección, y el poeta y escritor Josep-Ramon Bach, recientemente ganador del premio de poesía Vicent Andrés Estellés, que nos presentará a su turno el libro de microrrelatos "Les mil i una" de Jordi Masó Rahola.

Y para finalizar Chus Castro al violín y Ada Masó a la flauta acompanyarán al autor en una lectura musicada de microrrelatos del libro.


¡Os esperamos a todos y todas!