dijous, 24 de desembre del 2015

ACABEM EL 2015 /ACABAMOS EL 2015








El blog de La Microbiblioteca es despedeix de tots i totes vosaltres fins el 2016.
Tanmateix la Biblioteca Esteve Paluzie, amb el seu fons especialitzat dedicat al gènere microrelat, romandrà oberta en Horari Especial de Nadal.

Us recordem que fins el 31 de desembre a les 23:59 i 59 segons podeu enviar els vostres microrelats al Microconcurs dins la convocatòria del mes, al cap d'un segon començarem amb la de gener.
El veredicte de desembre es farà públic el dijous 14 de gener.







*Il·lustració de la portada de Fernando Martínez.



I l'endemà dia 15 de gener a les 19:30 us esperem a la presentació del número especial de Quimera, Revista de Literatura, dedicada al microrelat.
Aquesta anirà a càrrec de l'Equip de Redacció de la revista (Fernando Clemot, Álex Chico, Jordi Gol i Ginés S. Cutillas).








L'acte comptarà amb una lectura-combat de microrelats amb quatre escriptors que acaben de publicar llibre del gènere (Xavier Blanco, Víctor Lorenzo, Jordi Masó Rahola i Sergi G. Oset) i tancarem la vetllada prenent en companyia un refrigeri al bar de l'equipament cortesia de Quimera i de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Fins llavors, bona entrada al 2016!!












El blog de La Microbiblioteca se despide de todos y todas vosotras hasta el 2016.
Asimismo la Biblioteca Esteve Paluzie, con su fondo especializado dedicado al género microrrelato, restará abierta en Horario Especial de Navidad.

Os recordamos que hasta el 31 de diciembre a las 23:59 y 59 segundos podéis enviar vuestros microrrelatos al Microconcurso dentro la convocatoria del mes, al cabo de un segundo empezaremos con la de enero.
El veredicto de diciembre se hará público el jueves 14 de enero.







*Ilustración de la portada de Fernando Martínez.



Y al día siguiente 15 de enero a las 19:30 os esperamos a la presentación del número especial de Quimera, Revista de Literatura, dedicada al microrrelato.
Ésta irá a cargo del Equipo de Redacción de la revista (Fernando Clemot, Álex Chico, Jordi Gol y Ginés S. Cutillas).









El acto contará con una lectura-combate de microrrelatos con cuatro escritores que acaban de publicar recientemente libro del género (Xavier Blanco, Víctor Lorenzo, Jordi Masó Rahola y Sergi G. Oset) y cerraremos la velada tomando en compañía un refrigerio en el bar del equipamiento cortesía de Quimera y del Ayuntamiento de Barberà del Vallès.

Hasta entonces, ¡¡buena entrada al 2016!!