dimarts, 26 de gener del 2016

CLUB DE LECTURA FÀCIL ESPECIAL MICRORELATS









Aquest dimecres 27 de gener a les 10:00 hores tindrà lloc una sessió especial del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca, dirigit per la nostra companya Marta Aliberch, dedicada al gènere microrelat amb alumnes del Servei Local de Català (SLC) de Barberà del Vallès.
La trobada, organitzada pel SLC i La Microbiblioteca, comptarà amb la presència de l'escriptor i dinamitzador lingüístic David Vila i Ros, que llegirà els microrelats del seu llibre Verba, non facta. 99 contes intangibles (Voliana Edicions, 2014) i conversarà sobre l'art d'escriure i de la importància literària del conte i el relat breu amb els i les participants.







*David Vila i Ros.



Este miércoles 27 de enero a las 10:00 horas tendrá lugar una sesió especial del Club de Lectura Facil de la Biblioteca, dirigido por nuestra compañera Marta Aliberch, dedicada al género microrrelato con alumnos del "Servei Local de Català" (SLC) de Barberà del Vallès.
El encuentro, organizado por el SLC y La Microbiblioteca, contará con la presencia del escritor y dinamizador lingüístico David Vila i Ros, que leerá los microrrelatos de su libro "Verba, non facta. 99 contes intangibles" (Voliana Edicions, 2014) y conversará sobre el arte de escribir y de la importancia literaria del cuento y del relato breve con los y las participantes.