dijous, 5 de maig de 2016

PRIMAVERA DE MICRORELATS INDIGNATS (REFUGIATS) / PRIMAVERA DE MICRORRELATOS INDIGNADOS (REFUGIADOS) 2016

El blog "La colina naranja"  gestionat pel docent i escriptor Miguel Torija convoca una nova edició literària de la Primavera de Microrelats indignats.

Aquesta pretén que, el 20 de juny de 2016, la xarxa s'ompli de microrelats que tractin sobre els refugiats de qualsevol punt del planeta. Els microrelats podran denunciar el desarrelament que pateixen, les causes de la seva situació, la inacció del primer món, les injustícies, menyspreus i humiliacions que suporten en els assentaments on sobreviuen o qualsevol altre aspecte relacionat amb la seva vida.

En aquesta edició de 2016 es pot participar tan en català com en castellà.

Per a consultar les bases i el formulari de participació cliqueu aquí.

El blog La colina naranja gestionado por el docente y escritor Miguel Torija convoca una nueva edición literaria de la Primavera de Microrrelatos Indignados.

Esta pretende que, el 20 de junio de 2016, la red se llene de microrrelatos que traten sobre los refugiados de cualquier punto del planeta. Los microrrelatos podrán denunciar el desarraigo que padecen, las causas de su situación, la inacción del primer mundo, las injusticias, desprecios y humillaciones que sufren en los asentamientos donde sobreviven o cualquier otro aspecto relacionado con su vida.


En esta edició de 2016 se puede participar en lengua catalana y castellana.

Para consultar las bases y el formulario de participación clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari