dijous, 21 de setembre de 2017

LLIURAMENT DE PREMIS VI EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS VI EDICIÓN MICROCONCURSO


LLIURAMENT PREMIS  VI EDICIÓ MICROCONCURS:

Aquest proper DIVENDRES 22 DE SETEMBRE A LES 19 HORES es realitzarà a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès el lliurament de premis de la VI EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS de La Microbiblioteca.

L’acte consistirà en el lliurament de premis a les persones guanyadores de les convocatòries mensuals i als guanyadors absoluts, PERE MIQUEL, de Terrassa, en la categoria en català i ARANTZA PORTABALES SANTOMÉ de Teo (A Coruña), en castellà.

Tot seguit comptarem amb el recital-espectacle “MICROFURISMES” a càrrec del músic i artista PAU RIBA.

http://pauriba.com/


Per concloure l’acte es lliurarà a tots els i les assistents un exemplar del llibre recull del concurs.
Amb la col•laboració de:ENTREGA PREMIOS  VI EDICIÓN MICROCONCURSO:

Este próximo VIERNES 22 DE SEPTIEMBRE A LAS 19 HORAS se llevará a cabo en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la VI EDICIÓN DEL CONCURSO DE MICRORRELATOS de La Microbiblioteca.

El acto consistirá en la entrega de premios a las personas ganadoras de las convocatorias mensuales y a los ganadores absolutos, PERE MIQUEL, de Terrassa (Barcelona), en la categoría en catalán y ARANTZA PORTABALES SANTOMÉ de Teo (A Coruña), en castellano.

A continuación contaremos con el recital-espectáculo “MICROFURISMES” a cargo del músico y artista PAU RIBA.

http://pauriba.com/Al finalizar se obsequiará a todos los y las asistentes con un ejemplar del libro antología del concurso.Con la colaboración de:

Cap comentari:

Publica un comentari