dilluns, 3 de desembre de 2018

ENVEUALTA: AUDIOMICROS VIII EDICIÓ / EDICIÓN (OCTUBRE)


*Maribel Gutiérrez, Anna Maria Villalonga i Miquel Llobera 
(equip/equipo de EnVeuAlta).
Aquesta temporada tindrem el luxe d'escoltar els àudios dels microrelats guanyadors de les convocatòries mensuals del Microconcurs gràcies a la generositat d'EnVeuAlta.


EnVeuAlta són la Maribel Gutiérrez, l’Anna Maria Villalonga i en Miquel Llobera.

Tots tres, molt aficionats a la literatura.

La Maribel (filòloga i logopeda) i en Miquel (biòleg, professor de bioquímica de la Universitat de Barcelona), amb experiència en locucions, doblatge, ràdio, veus en OFF, docència, explicar contes als nostres fills i nétes… i amb moltes ganes i il·lusió per aquest projecte.

L’Anna Maria (filòloga, professora de literatura de la Universitat de Barcelona) escriptora. Inestimable i imprescindible assessora, crítica, directora de màrqueting, comunicació i producció, i activista literària de capçalera.

… I una cartera de rapsodes cada cop més àmplia

Vacances, de M. Carme Marí:


     


*EnVeuAlta.Esta temporada tendremos el lujo de escuchar los audios de los microrrelatos ganadores de las convocatorias mensuales del Microconcurso gracias a la generosidad de EnVeuAlta.


EnVeuAlta son Maribel Gutiérrez, Anna Maria Villalonga y Miquel Llobera.

Todos tres, muy aficionados a la literatura.

Maribel (filóloga y logopeda) y Miquel (biólogo, profesor de bioquímica de la Universitat de Barcelona), con experiencia en locuciones, doblaje, radio, voces en OFF, docencia, explicar cuentos a nuestros hijos y nietas… y con muchas ganas e ilusión por este proyecto.

Anna Maria (filóloga, profesora de literatura de la Universitat de Barcelona) escritora. Inestimable e inprescindible asesora, crítica, directora de márqueting, comunicación y producción, y activista literaria de cabecera.

… Y una cartera de rapsodas cada vez más amplia


Los encontraréis en www.enveualta.cat y también en https://soundcloud.com/enveualtacat.Reencuentro, de Jorge Aguiar:


 

Cap comentari:

Publica un comentari