dimarts, 12 de febrer de 2019

LLIBRE DEL CONCURS: LA BIBLIOTECA, PORTA DEL CONEIXEMENT / LIBRO DEL CONCURSO: LA BIBLIOTECA, PUERTA DEL CONOCIMIENTOLa Diputació de Barcelona, en el marc de la campanya de comunicació interna «Sí, m’hi comprometo»,  va posar en marxa el passat 2018 el concurs de microrelats «La biblioteca, porta del coneixement», amb l’objectiu de crear entre el personal de la corporació un espai literari que ajudés a visualitzar la biblioteca com un espai de coneixement universal.

En el concurs, organitzat pel Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona, podien participar-hi els treballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona, els i les alumnes de l’Institut del Teatre i de l’Escola de la Dona i tot el personal de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona, així com les persones que, depenent d’una empresa externa, desenvolupen la seva activitat laboral a les instal·lacions de la corporació i disposen de correu electrònic corporatiu.

El lliurament de premis es va realitzar en el marc de la commemoració del centenari de les biblioteques públiques al Museu Marítim de Barcelona.Pescadora

La Gina, la bibliotecària, va agafar el llibre del prestatge. Tenia el llom negre, sense títol. El va obrir i va veure que totes les planes estaven en blanc.

-Una brometa d'algun graciós -va remugar dirigint-se al Jaume, un jubilat habitual del centre-. Si el vols, te'l pots quedar.

Ell va agafar el llibre i va murmurar un agraïment. L'endemà, la Gina va somriure quan el Jaume li va dir que havia començat a escriure les seves memòries. Ara havia de decidir a qui posaria el proper esquer.

SamnaiuraLa Diputación de Barcelona, en el marco de la campaña de comunicación interna «Sí, me comprometo»,  puso en marcha el pasado 2018 el concurso de microrrelatos «La biblioteca, puerta del conocimiento», con el objetivo de crear entre el personal de la corporación un espacio literario que ayudara a visualizar la biblioteca como un espacio de conocimiento universal.

En el concurso, organizado por el Gabinete de Prensa y Comunicación de la Diputación de Barcelona, podían participar los trabajadores y trabajadoras de la Diputación de Barcelona, los y las alumnas del Institut del Teatre y de la Escola de la Dona y todo el personal de la Red de Bibliotecas Municipales de la demarcación de Barcelona, así como las personas que, dependiendo de una empresa externa, desarrollan su actividad laboral en las instalaciones de la corporación y disponen de correo electrónico corporativo.

La entrega de premios se realizó en el marco de la conmemoración del centenario de las bibliotecas públicas en el Museo Marítimo de Barcelona.


Hambre

No podía ser desleal a la biblioteca, el refugio que saciaba su infinito apetito. Pero, ¿qué hacer con ese absurdo y ruin pensamiento que le perseguía al terminar una lectura plena y satisfactoria?
Devorar el libro, literalmente. Si lo comía, se aseguraría para siempre todo lo aprendido, sentido, vivido con él. una idea paranoica y obsesiva que se había convertido en rutina.

-¿Para entregar?

Asintió, no sin evitar un gesto de renuncia.
Se dirigió a la estantería con sensación de hambre.

CarsonFitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura N Bib
Classificació 83.40"20"
Títol La Biblioteca, porta del coneixement : microrelats
Publicació [Barcelona] : Diputació de Barcelona, DL 2018
Descripció física 107 p. ; 12 cm
Nota Textos en català i castellà
Matèria Microrelats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada