dimecres, 25 de setembre del 2019

LLIURAMENT DE PREMIS VIII EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS VIII EDICIÓN MICROCONCURSO









LLIURAMENT PREMIS  VIII EDICIÓ MICROCONCURS:



Aquest proper DIVENDRES 27 DE SETEMBRE A LES 19 HORES es realitzarà a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès el lliurament de premis de la VIII EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS de La Microbiblioteca.




L’acte consistirà en el lliurament de premis a les persones guanyadores de les convocatòries mensuals i a les guanyadores absolutes, CARLES CASTELL PUIG, de Sant Cugat del Vallès, en la categoria en català i MIGUELÁNGEL FLORES MARTÍNEZ de Sabadell, en castellà.




Tot seguit comptarem amb l'espectacle “ESPERANCETA NO S'ESTÀ D'HISTÒRIES” a càrrec de l'actriu NOEMÍ BUSQUETS i MATEU.








Per concloure l’acte es lliurarà a totes les persones assistents un exemplar del llibre recull del concurs.






Amb la col•laboració de:





















ENTREGA PREMIOS  VIII EDICIÓN MICROCONCURSO:



Este próximo VIERNES 27 DE SEPTIEMBRE A LAS 19 HORAS se llevará a cabo en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la VIII EDICIÓN DEL CONCURSO DE MICRORRELATOS de La Microbiblioteca.




El acto consistirá en la entrega de premios a las personas ganadoras de las convocatorias mensuales y a las ganadoras absolutas, CARLES CASTELL PUIG, de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), en la categoría en catalán y MIGUELÁNGEL FLORES MARTÍNEZ de Sabadell (Barcelona), en castellano.




A continuación contaremos con el espectáculo “ESPERANCETA NO S'ESTÀ D'HISTÒRIES” a cargo de la actriz NOEMÍ BUSQUETS i MATEU.








Al finalizar se obsequiará a todas las personas asistentes con un ejemplar del libro de la antología del concurso.






Con la colaboración de: