dimarts, 23 de febrer del 2016

EL PRIMER VOL D'UN MICRORAPTOR DEDICAT / EL PRIMER VUELO DE UN MICRORAPTOR DEDICADO












La secció paleontològica de La Microbiblioteca es veu incrementada amb un nou fòssil (d'un autor sempre disposat a sumar-se a qualsevol sarau per difondre el microrelat) que, pel que respecta al seu camí com a exemplar prestable, aviat començarà el seu primer vol.

Moltes gràcies Sergi!









Sergi G. Oset (Barcelona, 1972)  és un escriptor resident a la Vila de Gràcia que sol fonamentar la seva producció literària en català, en el microrelat, l'hiperbreu i la minificció, encara que també ha escrit relat breu, conte infantil i, en ocasions especials, s'ha atrevit amb la poesia. L'any 2009 comença a publicar els seus primers relats al blog de creació literària La meva perdició i a la pàgina de Relats en Català. Des de llavors, alguns dels seus textos han estat guardonats en diferents concursos i han aparegut en més d'una trentena de llibres conjunts de relats, de microrelats, antologies poètiques, d'aforismes...
Com a activista literari, ha format part de la junta i la presidència de l'ARC (Associació de Relataires en Català) i és col·laborador habitual de les Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de Ciencia-Ficció i Fantasia), del col·lectiu Reducte Alienat que difon el génere fantàstic i del col·lectiu Papers de Vidre.


Ha publicat Paràsits mentals (Bubok, 2012), col·lecció de microrelats, i Alfa i Omega (Bubok, 2012), novel·la breu de temàtica zombi editada en català, castellà i anglès. El 2015 publica "El último vuelo del Microraptor" (Nazarí, 2015), col·lecció de microficcions.









*Max Aub.


Reproches afilados

<< Ya no me haces caso >>, gimoteaba. << Pasas de mí >>, me echaba en cara. Pues durante su última hora de vida, tuvo toda mi atención para él solito. La mía y la de nuestros cuchillos de cocina.

Sergi G. Oset











La sección paleontológica de La Microbiblioteca se ve incrementada con un nuevo fósil (de un autor siempre dispuesto a sumarse a cualquier tinglado para difundir el microrrelato) que, por lo que respeta a su camino como ejemplar prestable, pronto empezará su primer vuelo.

¡Muchas gracias Sergi!







*Fotografia de Núria Claverol i Català.


Sergi G. Oset (Barcelona, 1972)  es un escritor residente en la Vila de Gràcia que suele fundamentar mayormente su producción literaria en su lengua vehicular, el catalán; en el microrrelato, el hiperbreve y la minificción, aunque también ha escrito relato breve, cuento infantil y, en ocasiones especiales, se ha atrevido con la poesía. El año 2009 empieza a publicar sus primeros relatos en el blog de creación literària "La meva perdició"  y en la página de "Relats en Català". Desde entonces, algunos de sus textos han sido galardonados en diferentes concursos y han aparecido en más de una treintena de libros conjuntos de relatos, de microrrelatos, antologías poéticas, de aforismos...
Como activista literario, ha formado parte de la junta y la presidencia de ARC ("Associació de Relataires en Català") y es colaborador habitual de las Ter-Cat ("Tertúlies Catalanes de Ciencia-Ficció i Fantasia"), del colectivo "Reducte Alienat" que difunde el género fantástico y del colectivo "Papers de Vidre".


Ha publicado "Paràsits mentals" (Bubok, 2012), collección de microrrelatos, y Alfa y Omega (Bubok, 2012), novela breve de temática zombi editada en catalá, castellano e inglèés. En 2015 publica El último vuelo del Microraptor (Nazarí, 2015), colección de microficciones.









La cita más esperada

Se afeitó y se lavó como si fuese festivo. Preparó dos tazas de café que dejó junto la botella de gin. Se anudó la corbata y se sentó sobre el colchón. Cuando el sol de las cinco perfilaba su sombra en las cortinas, amartilló, con mucha calma, el arma.

Sergi G. Oset






Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura               N Ose
Classificació          834.4"20"
Autor                      Oset, Sergi G.
Títol                       El Último vuelo del microraptor / Sergi G. Oset
Publicació              Granada : Nazarí, 2015
Descripció física    197 p. ; 21 cm
ISBN / ISSN           9788494394751
Matèria                  Microrelats