dimecres, 5 de desembre del 2018

DONATIU/DONATIVO: TÉMENOS EDICIONS-LA BONA CONFITURA






Donatiu pel fons de La Microbiblioteca en motiu de la presentació dels nous quatre títols de la col·lecció focalitzada en el gènere microrelat en català La Bona Confitura, de Témenos Edicions, programada durant la passada II Jornada ARC del Microrelat en Català realitzada a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.

Moltes gràcies a l'editor Carles Cervelló i a Jordi Masó Rahola pels exemplars!






Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura N Bac
Classificació 833.4"20"
Autor Bach, Josep-Ramon
Títol Alteritats / Josep-Ramon Bach ; capçalera de Joan Rendé
Publicació Barcelona : Témenos, 2018
Descripció física 142 p. ; 20 cm
Col·lecció La Bona confitura ; 5
ISBN / ISSN 9788494921131
Matèria Microrelats







31

Sóc el conductor d'un atrotinat camió d'escombraries. estic consternat. Acabo d'atropellar un poeta invisible. Ha creuat el carrer sense mirar, convençut que no el veia ningú.

Josep-Ramon Bach








Donativo para el fondo de La Microbiblioteca en motivo de la presentación de los nuevos cuatro títulos de la colección centrada en el género microrrelato en catalán La Bona Confitura,  de Témenos Edicions,  programada en la pasada II Jornada ARC del Microrrelato en Catalán realizada en la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.

¡Muchas gracias al editor Carles Cervelló y a Jordi Masó Rahola por los ejemplares!






Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura N Per
Classificació 833.4"20"
Autora Pérez i Sierra, Marta
Títol Compte amb el buit =  (Mind the gap) / Marta Pérez i Sierra ; il·lustracions Mariona Sánchez ; epíleg Josep-Ramon Bach
Publicació Barcelona : Témenos, 2018
Descripció física 155 p. : il. ; 20 cm
Col·lecció La Bona confitura ; 6
ISBN / ISSN 9788494921148
Matèria Microrelats







VIP

És molt trist ser pastisser, treballar des de la matinada a l'obrador i quan per fi surt el sol, i la pastisseria s'omple de gent que ve a comprar els croissants de l'esmorzar, marxar cap a casa tot sabent que no t'espera ningú.
Avui és Pasqua i jo també tinc dret a un regal de debò: una nina de xocolata de la mida d'un mossec. Avui no estaré sol. Què carai!
Els mugrons de merenga i el melic de mel, de pà d'angel, la pell. Nina de Pasqua. Les cames de caramel, el ventre cruixent de sucre, d'atmetlles, el culet. Els dos matons i una magrana esberlada. T'he pintat de xocolata per amagar que ets feta de delit urgent.
T'enfonso dins el massapà per recuperar-te a casa, quan enceti el tortell de Pasqua. Aleshores: caramelles a la pell.

Marta Pérez i Sierra